På forløbet undersøger vi skulpturer af den franske billedhugger Auguste Rodin og prøver anderledes tilgange til formel skulpturanalyse
Kom med på et danskfagligt forløb, hvor vi undersøger den danske guldalder gennem billedanalyse og egne tekstproduktioner
Ved hjælp af øjne, ører og fantasi skal vi udforske den franske kunstmaler Théodore Rousseaus dramatiske bjergrygge og eventyrlige skove.
På forløbet stiller vi skarpt på besjælinger af naturen, når vi går på opdagelse i to af Théodore Rousseaus landskabsmalerier.
Vi undersøger, hvordan følelser udtrykkes i kunsten, og hvordan kroppe kan ændre karakter, alt efter hvordan vi betragter dem.
Tag med til morgengymnastik på Glyptoteket og stræk ud med Vandmoderen, vrid jer på de blomstrede mosaikker og træn hårdt med Herkules.
Tag med på safari på Glyptoteket og syng for guldfiskene, lav puslespil med et 3000 år gammelt fantasidyr og meget mere.
Ønsker I at besøge Glyptoteket på egen hånd, skal I altid booke plads i forvejen.
Forløbet følger farvens udviklingshistorie fra oldtidens Ægypten til antikkens Grækenland og Romerriget.
Kom med på jagt efter dyreskikkelser i kunst, gude- og efterlivsforestillinger fra oldtidens Ægypten.
Hvordan så antikkens statusopdateringer ud? Vi ser på, hvordan romerne spredte nyheder og budskaber ud i hele Romerriget - helt uden Facebook.
Gennem tegneøvelser, historiefortælling og lytteoplevelser møder vi et væld af forskellige romere, der stadig er her i form af deres portrætter
Hvordan ser ægyptisk kunst ud? Og hvilken rolle spillede kunstneren i oldtidens Ægypten?
Oplev Oldtidens Ægypten gennem levende fortællinger, læsning af hieroglyffer og elevernes egne undersøgelser i samlingen.
Sæt de kunsthistoriske og arkæologiske begreber fra undervisningen i spil, træn iagttagelsesevnen, og bliv forelsket i antik skulptur.