Morgengymnastik på Glyptoteket

Må man gerne lege på Glyptoteket? Ja! Faktisk har vi udviklet en hel række af vores egne Glyptotekslege. Hvis I tager med til morgengymnastik, skal vi strække ud med Vandmoderen, vride os rundt på de blomstrede gulvmosaikker og træne hårdt sammen med den muskuløse statue af Herkules.

På Glyptoteket tager vi børns leg alvorligt, og derfor er det legen, der danner rammen om mødet med vores genstande og vores hus. I dette forløb er der fokus på bevægelseslege. Overalt i vores dejlige museum er der noget, der indbyder til bevægelse: skulpturerne vender og drejer sig og gulvene er fyldt med spændende linjer og former. Bevægelseslegene er en sjov måde at være sammen og opleve museet, og så er bevægelse en rigtig god nøgle for både børn og voksne til at forholde sig til kunst og arkitektur, som måske ellers kan virke svær eller tør at gå til.

Målgruppe
Dagtilbud, 4-6 år
Varighed: 60 min.
Antal: max 15 børn.
Pris: 650 kr.

Book undervisningsforløb

Dagtilbud Glyptoteket

Nyhedsbrev for skoler og institutioner

Tilmeld dig Glyptotekets nyhedsbrev for skoler og institutioner og modtag nyheder og tilbud om museets undervisningsforløb.

Gratis besøg på egen hånd

Det er gratis for skoler og daginstitutioner at besøge museet. Meld venligst jeres ankomst i forvejen ved at booke en tid nedenfor.

Mere info

Ring på 3341 8111 (Telefontid mandag og onsdag kl. 13-16 og fredag kl. 8-11) eller send en mail til booking@glyptoteket.dk.