Picnic har åbent i løbet af alle museets åbningsdage fra tirsdag til søndag og er placeret lige ved den smukke Vinterhave. Her serveres der velsmagende frokostanretninger, desserter, kaffe og andre drikkevarer.

Bemærk venligst, at der skal betales entré til Glyptoteket for at besøge Picnic.

Åbningstider
Picnic er åben 10-16.30 tirsdag-søndag (køkken: 11.30-15.00).

Picnic har åbent for aftenservering torsdag aften 17-19.30
(kl. 15-17 er det kun muligt at få drikkevarer og kage).

 

Book bord

Vi anbefaler alle vores gæster at booke bord til frokost.
Frokosten serveres kl. 11:30-15:00.

Bordbooking er muligt til frokost på hverdage og torsdag aften.

Reservér bord her:

Større grupper
Kontakt os venligst på 33418128 eller picnic@glyptoteket.dk, hvis du ønsker at booke større selskaber end 7 personer. Her kan vi tilbyde en fast selskabsmenu.

Telefon og mail er ikke bemandet mandage og tirsdage. Telefonen bliver kun besvaret onsdag-fredag kl. 10-12.

 

Picnic på taget

Tag en kunstpause, og nyd en god kop kaffe, en iskold limonade eller lette forfriskninger under åben himmel.

Museets café, Picnic, er at finde på tagterrassen hele sommeren.

Åbningstider i juni:
Torsdag kl. 16-20:30
Lørdag og søndag kl. 11-16

Åbningstider i juli og august:
Tirsdag-søndag kl. 11-16 (Torsdag kl. 11-20:30)

Det er ikke muligt at reservere bord eller spise caféens torsdagsret på tagterrassen.
Lukket i tilfælde af regn

Torsdag på taget
Torsdag på taget er Glyptotekets sommerbar. Den er åben hver torsdag aften hele sommeren. I juni og august byder Torsdag på taget på et særligt program, som kræver særskilte billetter. I juli er der intet program på tagterrassen om torsdagen, men baren er åben, hvis vejret er godt.

Se programmet og køb billet.

Om Picnic

Da Carl Jacobsen åbnede Glyptoteket i 1897, var formålet ikke kun at give københavnerne et nyt kunstmuseum. Det var også at give dem en oase med Vinterhaven som det frodige omdrejningspunkt, der skulle give hver enkelt gæst en mulighed for at koble af fra hverdagen og gøre besøget til en uforpligtende nydelse.

Derfor kan du på Glyptoteket holde ”picnic” i det grønne hele året – også selvom vejret er gråt og ubarmhjertigt udenfor. Navnet på museets café er ligeledes inspireret af Glyptotekets stærke franske forbindelse: Carl Jacobsens store samling af franske skulpturer og sønnen Helge Jacobsens omfattende samling af franske, impressionistiske malerier. Derfor er det helt oplagt, at caféens navn skulle findes i det franske sprog (pique-nique på fransk, senere picnic på engelsk).

Picnic bestyres af topkokken Lasse Askov, der har mere end 15 års erfaring med arrangementer og gæster. Tidligere prægede han den københavnske restaurantscene og blev blandt andet tildelt en Michelin-stjerne i 2009 på restaurant Kokkeriet. På Picnic leverer han moderne mad fremstillet af de bedste råvarer i menuer, der ændrer sig efter årstiden.

”… oplagt, hvis man savner følelsen af at være på en eksotisk rejse et frodigt sted med palmer og lunt vejr” – Politiken

”… en museumscafé i topklasse” – Berlingske

Læs mere +

Handicapforhold

Glyptoteket er en gammel bygning underlagt fredningsforhold, som gør, at museet ikke er optimalt indrettet til fx kørestolsbrugere. Det betyder blandt andet, at der desværre er trapper op til caféen. Vi gør naturligvis, hvad vi kan for at gøre caféen så tilgængelig som mulig for alle. Derfor beder vi alle kørestolsbrugere om at booke bord i caféen forud for jeres besøg senest en dag i forvejen og anføre i kommentarfeltet ved booking ’kørestolsbruger’.

Book bord her

Middage og receptioner

Hold et flot arrangement for din virksomhed helt tæt på årtusinders kunst.
Glyptotekets sale kan danne ramme om elegante gallamiddage, prisfester og receptioner for op til 500 gæster.

Bemærk, at det ikke er muligt at holde private arrangementer som fx bryllup på Glyptoteket.

For virksomheder

Glyptotekets smukke kulturhistoriske bygning rummer et hav af muligheder. Fra de små intime arrangementer til de storslåede receptioner for op til 500 gæster.

Udstillinger

Udstillingerne indeholder både kunstværker og arkæologiske genstande og tilbyder nye vinkler på liv, kultur og civilisation gennem 6.000 år.

Kalender

Se alle de spændende aktiviteter og arrangementer, som Glyptoteket byder på i årets løb.