Glyptotekets app

Med Glyptotekets app kan du på egen hånd gå på opdagelse i museets historie, kunst og arkitektur.

I appen kan du læse og lytte til spændende historier om museet. Besøger du museet med andre, kan I benytte jer af ’Gruppelyt’ og høre lydguides samtidig.

Glyptotekets app er gratis og kan hentes i App Store eller Google Play.

 

Lydvandring: Glyptotekets arkitektur

Glyptotekets arkitektur byder på et væld af gode fortællinger. Dyk ned i detaljerne, og hør historien bag bygningsværkerne med arkitekturguiden i Glyptotekets app.

Her kan du både lytte og læse om den ikoniske bygnings ydre og indre, om Glyptotekets stifter Carl Jacobsen og de mange dekorationer og udsmykninger, der pryder museet.

 

Lydvandring: Den uudslukkelige

Med lydvandringen Den uudslukkelige i ørerne kan du fortsætte museumsbesøget ude i byen!

Som en del af den tidligere særudstilling ANNE MARIE CARL-NIELSEN, blev der udviklet en lydvandring, der følger i Anne Marie Carl-Nielsens fodspor gennem fortidens København.

På turen oplever du Anne Marie Carl-Nielsens monumenter i byrummet gennem en dramatiseret fortælling, baseret på hendes breve og dagbøger og ledsaget af Carl Nielsens musik.

Lydvandringen er indtalt af skuespiller Lotte Andersen efter manuskript af dramatiker Amalie Olesen med lydproduktion af Kontrafej. Ruten går fra Glyptoteket til Den Frie Udstillingsbygning og det tager ca. 1,5 timer at gå de 5 km.

Den lille Salon

Oplev en mindre temaudstilling om den franske kunstner Paul Gauguins ophold i København.

Årskort

Et helt års adgang til de fantastiske samlinger, de mange særudstillinger, arrangementer og den smukke Vinterhave.

Kalender

Se alle de spændende aktiviteter og arrangementer, som Glyptoteket byder på i årets løb.