Glyptotekets app

Med Glyptotekets app kan du på egen hånd gå på opdagelse i museets historie, kunst og arkitektur. Du kan også finde spændende lydfortællinger for børn eller se film om museet hjemmefra. 

Glyptotekets app er gratis og kan hentes i App Store eller Google Play.

Udstillinger

I Glyptotekets app kan du fordybe dig i museets aktuelle særudstillinger og permanente udstillinger. 

Du kan også gå på lydvandring i museets arkitektur og dykke ned i detaljerne og høre historien bag bygningsværkerne. I Glyptotekshaven kan du udforske bygningens facade og skulpturerne i haven. 

Kalender

I appen kan du holde dig opdateret om museets mange arrangementer og aktiviteter i kalenderen. 

 

Glyptotekets arkitekturguide i appen
Glyptotekets app - arkitektur

For børn

De mindste kan lytte til løjerlige græske myter om Perseus og Medusa eller om verdens skabelse og de græske guders fødsel. 

De kan også møde Bes – den ægyptiske gud, der synger sange og fortæller om sine mange roller som beskytter Bes, danse Bes eller soldater Bes. 

I appen kan de også høre, hvordan man laver en statue, hvem de forestiller og hvorfor så mange af dem er gået i stykker. 

Hjemmefra

Hvis du ikke kan få nok af Glyptoteket, kan du i appen finde film om Glyptotekets kunst og arkitektur.

Her kan du se museets inspektører udvælge og fortælle om deres yndlingsværk fra samlingen. Du kan også blive klogere på særlige detaljer og værker fra museets udstillinger eller se film om Glyptotekets arkitektur, tegnet af tre forskellige arkitekter.

Årskort

Glyptotekets app er også så smart, at du nu nemt kan opbevare dit årskort digitalt i appen, så du ikke behøver at bekymre dig om at miste eller glemme dit fysiske årskort derhjemme. Derudover har du også mulighed for at købe medlemskab direkte i appen. 

Årskortet giver fri adgang til omvisninger, særpris til arrangementer og adgang til eksklusive oplevelser og tilbud kun for årskortholdere. Derudover får du altid 10 % rabat i museumsbutikken og museets café Picnic. Du skal blot besøge museet tre gange på et år, før årskortet er tjent hjem.

Glyptotekets app er gratis og kan hentes i App Store eller Google Play.

Efter naturen

Forfatter Josefine Klougart dykker ned i menneskets forhold til naturen set gennem Glyptotekets landskabsmalerier.

Årskort

Et helt års adgang til de fantastiske samlinger, de mange særudstillinger, arrangementer og den smukke Vinterhave.

Kalender

Se alle de spændende aktiviteter og arrangementer, som Glyptoteket byder på i årets løb.