Børn på Glyptoteket

Tegning og historier

/ Alle fag

Gratis for folkeskoler i Københavns Kommune i forbindelse med Åben Skole. Der er et begrænset antal gratis forløb, som kan bookes efter først-til-mølle-princippet. Book online og vælg EAN som betalingsmiddel. Husk at skrive ”Åben Skole” i kommentarfeltet, så forløbet bliver gratis.

På ”Tegning og historier” skal vi tegne og lytte til historier. Vi laver tegneøvelser, som alle kan deltage i uanset forkundskaber. Vi bruger tegningen til at skabe fordybelse og have det sjovt sammen. Undervejs fortæller vores underviser om skulpturerne og de spændende historier og myter, der knytter sig til dem.

Vi versionerer forløbet alt efter klassetrin og behov.

Når du booker forløbet til din klasse, må du meget gerne notere i hvilken sammenhæng, I kommer. Så tager vi højde for det i forløbet. Fx om det er i forbindelse med en lejrskoletur eller andet. 

Målgruppe:
Klassetrin: indskoling, mellemtrin, udskoling.
Fag: Alle
Varighed: 90 min.
Antal: maks. 30 elever
Pris: 650 kr.

Book dit forløb her på hjemmesiden min. 7 dage før den ønskede dato. Du kan vælge at betale med EAN nr. eller kreditkort. Betalingen sker først efter undervisningen er slut, men skal oplyses ved booking.

Tilmeld dig Glyptotekets nyhedsbrev for skoler og institutioner, og vær blandt de første til at få besked om gratis forløb på museet, undervisning i nye særudstillinger og meget mere. Tilmeld dig her.

Stor oplevelse – stort ansvar
Et besøg på Glyptoteket er en stor oplevelse. Som lærer eller pædagog skal du dog være opmærksom på, at de fleste kunstværker på Glyptoteket står frit og let kan beskadiges ved berøring. Derfor har du og din gruppe et stort ansvar, når I bevæger jer rundt. Download vores retningslinjer her.

Book forløb til indskoling

Book forløb til mellemtrin

Book forløb til udskoling