Ægyptens magiske relieffer

/ Billedkunst, Håndværk og Design

Gratis for folkeskoler i Københavns Kommune i forbindelse med Åben Skole. Der er et begrænset antal gratis forløb, som kan bookes efter først-til-mølle-princippet. Book online og vælg EAN som betalingsmiddel. Husk at skrive ”Åben Skole” i kommentarfeltet, så forløbet bliver gratis.

Forløbet henvender sig til Håndværk og Design og Billedkunst. Det kan bookes som et selvstændigt forløb, men kan også indgå i et større forløb med produktfremstilling hjemme på skolen efter besøget på Glyptoteket.

På forløbet skal vi undersøge de ægyptiske relieffers motiver, materialer og funktion i oldtidens Ægypten. Vi skal arbejde praktisk med høj- og lavrelief og lave skitser, som eleverne kan bruge til at skabe deres egne relieffer i ler hjemme på skolen. Forløbet centrerer sig om materialekendskab og proces.

Læs lærervejledningen og få inspiration til, hvordan I kan arbejde videre efter besøget.

Forløbet udspringer af et samarbejde mellem Glyptoteket, lærer Súsanna Marie Højgaard Jacobsen, billedhugger Ida Retz Wessberg og Tove Ditlevsens Skole i forbindelse med et Åben Skole-partnerskab.

Fag og kompetenceområder
Håndværk og Design
Billedkunst

Målgruppe
Grundskolen, 4.-6. klasse
Varighed: 90 min.
Antal: maks. 30 elever.
Pris: 650 kr.

Book dit forløb her på hjemmesiden min. 7 dage før den ønskede dato. Du kan vælge at betale med EAN nr. eller kreditkort. Betalingen sker først efter undervisningen er slut, men skal oplyses ved booking.

Tilmeld dig Glyptotekets nyhedsbrev for skoler og institutioner, og vær blandt de første til at få besked om gratis forløb på museet, undervisning i nye særudstillinger og meget mere. Tilmeld dig her.

Stor oplevelse – stort ansvar
Et besøg på Glyptoteket er en stor oplevelse. Som lærer eller pædagog skal du dog være opmærksom på, at de fleste kunstværker på Glyptoteket står frit og let kan beskadiges ved berøring. Derfor har du og din gruppe et stort ansvar, når I bevæger jer rundt. Download vores retningslinjer her.

Book undervisningsforløb

Nyhedsbrev for skoler og institutioner

Tilmeld dig Glyptotekets nyhedsbrev for skoler og institutioner og modtag nyheder og tilbud om museets undervisningsforløb.

Gratis besøg på egen hånd

Det er gratis for skoler og daginstitutioner at besøge museet. Meld venligst jeres ankomst i forvejen ved at booke en tid nedenfor.

Mere info

Ring på 3341 8111 (Telefontid mandag og fredag 8-12.30) eller send en mail til booking@glyptoteket.dk.