Sans impressionismen

/ Billedkunst, Dansk

Forløbet ”Sans impressionismen” henvender sig til dansk- og billedkunstklasser, som arbejder med billedanalyse og fortolkning.

Impressionisme kommer af det franske ord impressíon, som betyder indtryk. På forløbet ”Sans impressionismen” skærper og aktiverer vi vores sanser i mødet med det impressionistiske univers. Vi starter i Glyptotekets Vinterhave, hvor vi skal tegne hurtige og langsomme skitser af de ægte planter. Herefter går vi i museets franske malerisamling, hvor vi tager på lydrejse ind i malerier af Claude Monet. Ved malerierne bygger vi også videre på tegneøvelserne fra Vinterhaven og undersøger, hvordan Monet byggede sine motiver op af farverige maleklatter.

Fag- og Kompetenceområde:
Dansk: Fortolkning
Billedkunst: Billedanalyse og Billedkommunikation

Målgruppe:
Folkeskolen, 0.-3 . klassetrin
Varighed: 90 min.
Antal: Max. 30 elever
Pris: 650 kr.

Book undervisningsforløb

Nyhedsbrev for skoler og institutioner

Tilmeld dig Glyptotekets nyhedsbrev for skoler og institutioner og modtag nyheder og tilbud om museets undervisningsforløb.

Gratis besøg på egen hånd

Det er gratis for skoler og daginstitutioner at besøge museet. Meld venligst jeres ankomst i forvejen ved at booke en tid nedenfor.

Mere info

Ring på 3341 8111 (Telefontid mandag og onsdag kl. 13-16 og fredag kl. 8-11) eller send en mail til booking@glyptoteket.dk.