Monet - Shadows on the sea

Sans impressionismen

/ Billedkunst, Dansk

Gratis for folkeskoler i Københavns Kommune i forbindelse med Åben Skole. Der er et begrænset antal gratis forløb, som kan bookes efter først-til-mølle-princippet. Book online og vælg EAN som betalingsmiddel. Husk at skrive ”Åben Skole” i kommentarfeltet, så forløbet bliver gratis.

Forløbet kan bruges i dansk og billedkunst. Eleverne får mulighed for at tegne, fordybe sig og eksperimentere med kunstneriske udtryk i rolige rammer.

På dette sanselige og kreative undervisningsforløb fordyber vi os i Monets malerier og eksperimenterer med tegneøvelser i museets Vinterhave. Ud fra forskellige sanselige og praktiske øvelser bliver vi bekendte med impressionismen og impressionisternes metoder. Med rolig musik i ørerne forsøger vi at slippe kontrollen i vores egne tegninger og finde ind til vores helt egen impressionistiske tegnestil med inspiration fra det sanselige farveflimmer i to af Monets malerier.

Fag- og Kompetenceområde:

Dansk: Fortolkning

Billedkunst: Billedanalyse og Billedkommunikation

Målgruppe:
Folkeskolen, 0.-3. klassetrin og 4.-6. klassetrin

Varighed: 90 min.
Antal: maks. 30 elever
Pris: 650 kr.

Book dit forløb her på hjemmesiden min. 7 dage før den ønskede dato. Du kan vælge at betale med EAN nr. eller kreditkort. Betalingen sker først efter undervisningen er slut, men skal oplyses ved booking.

Tilmeld dig Glyptotekets nyhedsbrev for skoler og institutioner, og vær blandt de første til at få besked om gratis forløb på museet, undervisning i nye særudstillinger og meget mere. Tilmeld dig her.

Stor oplevelse – stort ansvar
Et besøg på Glyptoteket er en stor oplevelse. Som lærer eller pædagog skal du dog være opmærksom på, at de fleste kunstværker på Glyptoteket står frit og let kan beskadiges ved berøring. Derfor har du og din gruppe et stort ansvar, når I bevæger jer rundt. Download vores retningslinjer her.

 

Book undervisningsforløb for indskoling

Book undervisningsforløb for mellemtrin

Nyhedsbrev for skoler og institutioner

Tilmeld dig Glyptotekets nyhedsbrev for skoler og institutioner og modtag nyheder og tilbud om museets undervisningsforløb.

Gratis besøg på egen hånd

Det er gratis for skoler og daginstitutioner at besøge museet. Meld venligst jeres ankomst i forvejen ved at booke en tid nedenfor.

Mere info

Ring på 3341 8111 (Telefontid mandag og fredag 8-12.30) eller send en mail til booking@glyptoteket.dk.