Glyptoteket omlægger dage med gratis entré

Publiceret 3. januar 2023

Glyptoteket er en oase og et åndehul midt i København. Siden Glyptoteket åbnede i 1897, er museets besøgstal mere end tidoblet. En stor andel kommer tirsdag, hvor der er fri entré. Med op mod 6.000 gæster på disse dage, kan vi ikke længere give vores gæster den oplevelse, som vi ønsker, og som vi ved, at de efterspørger – nemlig en museumsoplevelse med plads til ro og fordybelse.

Den høje koncentration af gæster udgør derudover en belastning for museets fredede bygninger og uerstattelige kunstsamling.

Derfor er det rettidig omhu at omlægge ordningen for gratisdage på Glyptoteket. Fra 15. januar vil det koste almindelig entrépris at besøge Glyptoteket om tirsdagen. Det vil i stedet være gratis at besøge museet den sidste onsdag hver måned samt på udvalgte mærkedage. Som noget nyt vil der på gratisdage også være fri adgang til museets særudstillinger.

I hele januar er der mulighed for at købe et årskort med 20 % rabat. Med et årskort er det muligt at besøge museet præcis, når det passer dig. Årskortet giver adgang til museets samlinger, særudstillinger, eksklusive arrangementer og rabat i butik og café. Læs mere om årskort til Glyptoteket her.

Rabat på årskort hele januar:

  • Årskort 1 person– 236 kr. (tjent ind efter 1,8 besøg)
  • Årskort +1 gæst – 372 kr. (tjent ind efter 1,4 besøg)
  • Årskort under 27/studerende – 120 kr. (tjent ind efter 1,2 besøg)

Køb årskort med rabat online her eller på museet.

 

Udstillinger

Udstillingerne indeholder både kunstværker og arkæologiske genstande og tilbyder nye vinkler på liv, kultur og civilisation gennem 6.000 år.

Museumscaféen Picnic

Picnic serverer moderne mad, kaffen er hjemmeristet, og det hele er skabt med omtanke.

Kalender

Se alle de spændende aktiviteter og arrangementer, som Glyptoteket byder på i årets løb.