Giv din støtte til Glyptoteket

Brygger Carl Jacobsen åbnede Glyptoteket i 1897 og forærede sin fornemme kunstsamling til os alle sammen, så også eftertiden kunne få glæde af den.

Hvert år har museet brug for din støtte.

Med et engangsbeløb kan du bidrage til, at Glyptoteket fortsat kan skabe spændende udstillinger, udvikle og bevare museets unikke samlinger. Støtten kan også gå til kunstværker som museet ønsker at erhverve.

Hvis Glyptoteket årligt modtager 100 donationer af minimum 200 kr., kan vi nemlig benytte os af en særlig momskompensationsregel. Din støtte gør en stor forskel for os, og så er det tilmed fradragsberettiget.

Tidligere har de mange private donationer bidraget til, at museet kunne udvide samlingen med bl.a. Paul Gauguins sjældne tegning af sin hustru, Mette Gauguin (fra slutningen af 1870’erne) og donationer fra 2023 har været med til at sikre, at samlingen af fransk kunst fra 1870-1925 igen kan opleves i smukke rammer.

Dette havde ikke været muligt uden generøse donationer fra Glyptotekets brugere. Donationerne muliggjorde desuden en større momskompensation, der har bidraget væsentligt til museets økonomi.

Læs om momskompensation.

Sådan støtter du

Du kan støtte Glyptoteket med 200 kr., 500 kr. eller 1.000 kr.

I vores webshop kan du vælge det beløb, du vil donere, og blot følge købsvejledningen. Du kan komme direkte til webshoppen ved at trykke her.

Bankoverførsel

Du kan indbetale på Glyptotekets konto i Danske Bank:
reg.nr. 4180
konto nr. 4182 130 486

MobilePay

Overfør via MobilePay til Ny Carlsberg Glyptotek på 218522.

Skattefradrag, når du støtter

Skriv venligst navn og adresse ved indbetaling – og hvis du ønsker fradrag også CPR/CVR-nummer i beskedfeltet i Mobile Pay, ved bankoverførsel eller i webshoppen.

Læs mere om reglerne for skattefradrag.

Mange tak for hjælpen! Vi glæder os til at se dig på Glyptoteket.

Hvis du er interesseret i at læse mere om værket, som blev erhvervet med hjælp fra private donationer i 2022, Sovende kvinde. Portræt af Madame Mette Sophie Gauguin, fra slutningen af 1870’erne, kan du gøre det her.

Sovende kvinde. Portræt af Madame Mette Sophie Gauguin, fra slutningen af 1870’erne