Glyptotekets årskortholdere inviteres til en eksklusiv omvisning med ægyptolog og inspektør for ægyptisk samling, Tine Bagh, som fortæller om to små krokodillemumier fra museets samling. De vil kun være udstillet i en begrænset periode, så grib denne unikke mulighed for at se dem.
To små krokodillemumier kom til Glyptoteket i 1911 som en del af fundene fra den berømte engelske arkæolog Flinders Petries udgravninger i Hawara ved Fayumoasen. Mumierne blev først nærmere studeret næsten 100 år senere i 2010, hvor røntgenundersøgelser afslørede at der var en rigtig krokodille i den ene mumie, mens den anden blot rummede hø og en pind.
Kom og bliv klogere på hvorfor der var netop dette indhold i mumierne, og hvad krokodillen – og andre dyr – har betydet for den ægyptiske gudeverden.
Læs mere om udstillingen her.
Om arrangementsrækken
På udvalgte torsdage inviterer vi Glyptotekets årskortholdere med på en særlig omvisning med en af museets mange eksperter. Glæd dig til at mærke passionen og blive draget af eksperternes dybe viden.
På aftenen kan du også nyde et godt glas og lækker aftensmad i museumscaféen, Picnic. Husk at bestille bord her.
Billetter
Arrangementet er et eksklusivt tilbud til årskortholdere.
Pris: 50 kr.
Køb billetter her.
Der skal købes billet til arrangementet på forhånd. Bemærk, at der er begrænsede antal pladser til omvisningen.
Årskort
Køb dit årskort her for at deltage i dette arrangement.
Få derudover adgang til andre særarrangementer for årskortholdere, rabat på øvrige arrangementer, rabat i museumsbutikken og i caféen samt fri adgang til Glyptoteket året rundt.
Tilgængelighed
For info om tilgængelighed med kørestol, ledsagerordning osv. læs mere her.
Tilmeld dig Glyptotekets nyhedsbrev her.
Udstillinger
Udstillingerne indeholder både kunstværker og arkæologiske genstande og tilbyder nye vinkler på liv, kultur og civilisation gennem 6.000 år.
Årskort
Et helt års adgang til de fantastiske samlinger, de mange særudstillinger, arrangementer og den smukke Vinterhave.
Museumscaféen Picnic
Picnic serverer moderne mad, kaffen er hjemmeristet, og det hele er skabt med omtanke.