Efter naturen på Glyptoteket

Efter naturen

/ Dansk

Omvisningen henvender sig til elever i 2.g og 3.g. som arbejder med multimodalitet, det udvidede tekstbegreb og tekstanalyse.

På omvisningen i Glyptotekets særudstilling Efter naturen – Forfatter Josefine Klougart genlæser Glyptotekets malerier vil eleverne blive guidet gennem udstillingen på en sanselig måde, som åbner Klougarts poetiske univers op. I udstillingen dykker forfatter Josefine Klougart ned i menneskets forhold til naturen med tekster, som går i dialog med Glyptotekets landskabsmalerier.

Udstillingen falder i syv rum – syv ”kapitler” – hvor værker og tekster er tæt forbundne. På omvisningen vil der indgå øvelser, som åbner elevernes blik og forståelse for Klougarts arbejde og tekst.

Omvisningen henvender sig til danskfaget og egner sig bedst til 2.g og 3.g.

Målgruppe:
Gymnasiet, 2.g og 3.g
Varighed: 60 min.
Antal: maks. 30 elever
Pris: 650 kr.

Forløbet skal bestilles senest 14 dage i forvejen.

Du kan vælge at betale med EAN nr. eller kreditkort. Betalingen sker først efter undervisningen er slut, men skal oplyses ved booking.

Tilmeld dig Glyptotekets nyhedsbrev for skoler og institutioner, og vær blandt de første til at få besked om gratis forløb på museet, undervisning i nye særudstillinger og meget mere. Tilmeld dig her.

Stor oplevelse – stort ansvar
Et besøg på Glyptoteket er en stor oplevelse. Som lærer eller pædagog skal du dog være opmærksom på, at de fleste kunstværker på Glyptoteket står frit og let kan beskadiges ved berøring. Derfor har du og din gruppe et stort ansvar, når I bevæger jer rundt. Download vores retningslinjer her.

 

Book undervisningsforløb

 

After Nature