Torsdag på taget - Dansk sommer

Torsdag på taget – Dansk sommer

/ 20. juni 2024
kl. 17.30 - 20.30

Sommeren er kommet til København og det betyder, at Glyptoteket er i gang med en ny sæson Torsdag på taget! D. 20. juni fejrer vi årets længste dag med Dansk sommer på Tagterrassen.  

På toppen af Glyptoteket gemmer der sig nemlig en tagterrasse med udsigt over Københavns tage. Ingen tagterrasse uden en bar, vores museumscafé Picnic har selvfølgelig en sommerbar oppe på taget, og en dag med ca. 17 1/2 lyse timer skal markeres. Derfor trakterer Picnic på årets længste dag med smagen af netop Dansk sommer. 

Køb billet

Book en billet til Torsdag på taget og nyd lyset sammen med dine venner og en lækker sommersalat med nye kartofler, ærter, hjertesalat, agurk, syltede løg, sennepsfrø, friskbagt hvedebrød og friskkværnet smør fra græssende køer. Inkl. et glas rosévin eller hibiscuslemonade.  

Vi glæder os til at se dig!  

Praktisk info
Der er et begrænset antal stole, så forbered dig på at nyde arrangementet stående eller siddende på trapper. I tilfælde af regnvejr, rykkes arrangementet ned under palmerne i Vinterhaven.   

Med i billetten får du 

  • Entré til museet, der gælder til alle udstillinger hele dagen (vejl. pris 125 kr.)  
  • Mad, sommersalat (udgør et måltid)  
  • Et glas rosévin eller alkoholfrit alternativ pr. pers.  

Billetter refunderes ikke, men må gerne gives videre.  

Hvornår
Du er velkommen på terrassen fra kl. 17.30. 

Hvor
Glyptotekets tagterrasse. 
OBS. I tilfælde af regnvejr rykkes torsdagsbaren ned under palmerne i Vinterhaven. 

Om Torsdag på taget
Torsdag på taget er Glyptotekets sommerbar. Her er åbent hver torsdag sommeren over. Nogle dage er der særprogram, der kræver særbillet. Andre dage kan du droppe ind, når det passer dig til en kølig drink og lidt sprøde snacks.  Husk at du har gratis adgang til museet hele dagen, hvor du ud over vores faste samling, blandt andet kan opleve særudstillingerne Efter naturen – Josefine Klougart genlæser Glyptotekets malerier, Kai Nielsen – født af hverdagen og fra d. 14. juni, den internationale kunstnerduo Basel Abbas og Ruanne Abou-Rahme. 

Find det fulde program i Glyptotekets kalender. 

Billet
Årskortholder: 195 kr. 
Under 27 år/studerende: 290 kr. 
Almindelig billet: 320 kr.  

Køb billet via Billetto her.
Køb dit årskort her, hvis du ikke allerede har et her.
Billetter refunderes ikke, men må gerne gives videre.  

Adgangsforhold
Der er elevator op til tagterrassen, men der er yderligere ti trin op til baren. Arrangementet er som udgangspunkt stående, og der er kun begrænsede antal siddepladser på tagterrassen. Info om tilgængelighed med kørestol, ledsagerordning osv. findes her. 

Torsdagsret i caféen
Hver torsdag serverer museet café Picnic en velkomponeret torsdagsret, som kan nydes i cafeen ved Vinterhaven. Se menu m.v. her. 

Har du spørgsmål til menuen, kontakt: picnic@glyptoteket.dk 

Udstillinger

Udstillingerne indeholder både kunstværker og arkæologiske genstande og tilbyder nye vinkler på liv, kultur og civilisation gennem 6.000 år.

Årskort

Et helt års adgang til de fantastiske samlinger, de mange særudstillinger, arrangementer og den smukke Vinterhave.

Museumscaféen Picnic

Picnic serverer moderne mad, kaffen er hjemmeristet, og det hele er skabt med omtanke.