Mød eksperten – Efter naturen

Mød eksperten – Efter naturen

/ 06. juni 2024
kl. 17 - 18

Glyptotekets årskortholdere inviteres til en eksklusiv særomvisning med museumsinspektør Anna Manly, som viser om i museets særudstilling ’Efter naturen – Forfatter Josefine Klougart genlæser Glyptotekets malerier’.

Mød eksperten – Efter naturen

Anna Manly er museumsinspektør i Glyptotekets samling af moderne dansk kunst, og på denne omvisning vil hun give en kunsthistorisk indføring i de værker, som vises i særudstillingen ’Efter naturen’. Kom og bliv klogere på naturstudier og landskabsmaleriet som genre og på skiftende tiders natursyn.

Om arrangementsrækken
På udvalgte torsdage inviterer vi Glyptotekets årskortholdere med på en særlig omvisning med en af museets mange eksperter. Glæd dig til at mærke passionen og blive draget af eksperternes dybe viden.

På aftenen kan du også nyde et godt glas og lækker aftensmad i museumscaféen, Picnic. Læs mere om menu og bordbestilling her.

Billetter
Arrangementet er et eksklusivt tilbud til årskortholdere.
Pris: 50 kr.

Der skal på forhånd købes billet til arrangementet via Billetto her.
Bemærk, at der er begrænsede antal pladser til omvisningen.

Årskort
Køb dit årskort her for at deltage i dette arrangement. Få derudover adgang til andre særarrangementer for årskortholdere, rabat på øvrige arrangementer, rabat i museumsbutikken og i caféen samt fri adgang til Glyptoteket året rundt.

Tilgængelighed
For info om tilgængelighed med kørestol, ledsagerordning osv. læs mere her.

Udstillinger

Udstillingerne indeholder både kunstværker og arkæologiske genstande og tilbyder nye vinkler på liv, kultur og civilisation gennem 6.000 år.

Årskort

Et helt års adgang til de fantastiske samlinger, de mange særudstillinger, arrangementer og den smukke Vinterhave.

Museumscaféen Picnic

Picnic serverer moderne mad, kaffen er hjemmeristet, og det hele er skabt med omtanke.