Glyptotekets antikke samling

Skoler og grupper

Skoleklasser

Stor oplevelse – stort ansvar

Et besøg på Glyptoteket på egen hånd, er en stor oplevelse. Som lærer eller pædagog skal du dog være opmærksom på, at de fleste kunstværker på Glyptoteket står frit og let kan beskadiges ved berøring. Derfor har du og din gruppe et stort ansvar, når I bevæger jer rundt.

Download vores retningslinjer her.

Entré og booking

Grundskole, ungdomsuddannelser, VUC og daginstitutioner har gratis entré. Videregående uddannelser og andre skal betale entré ved ankomst.

For at sikre et godt besøg for alle, kan I højest være 30 personer i en gruppe, når I går rundt.

For at undgå kødannelse, skal I booke jeres ankomsttidspunkt. Jeres gruppe får et timeslot på 15 min., hvor I kan gå ind. Er I mere end 30 personer, kan I booke flere timeslots.

Er der ikke flere ledige ankomsttidspunkter på den ønskede dag, har vi desværre ikke kapacitet til at modtage jer, og I bedes venligst planlægge jeres besøg en anden dag.

Hvad med et undervisningsforløb?

Vi tilbyder også en række undervisningsforløb, der tager udgangspunkt i Glyptotekets samlinger, og som er skræddersyet til klassetrin og fag. Læs mere om undervisningsforløbene her.

Skole- og gymnasieklasser har en enestående mulighed for at få en hel særlig oplevelse i de publikumstomme sale, når der bookes et undervisningsforløb før vores åbningstid (kl. 10).

Gratis adgang alle dage!

Bemærk, at der er gratis adgang på museet for alle den sidste onsdag i hver måned samt på udvalgte mærkedage, og man kan derfor opleve et større antal besøgende disse dage. Vi opfordrer derfor skoleklasser og daginstitutioner til at besøge os en anden dag, hvis muligt.

Tilmeld dig Glyptotekets nyhedsbrev for skoler og institutioner, og vær blandt de første til at få besked om gratis forløb på museet, undervisning i nye særudstillinger og meget mere. Tilmeld dig her.

Grupper

Hvis I er en større gruppe og vil besøge museet på egen hånd, skal I melde jeres ankomst på forhånd, så vi er sikre på, at I får en god oplevelse på museet. Meld jeres ankomsttidspunkt her.

Er I flere end 30 personer, skal I booke jeres ankomsttidspunkt flere gange (ét timeslot per gruppe à 30 personer).

Vær opmærksom på, at grupper skal ankomme og betale samlet for at få grupperabat på entréen. Se entrépriser her.

Vi tilbyder også private omvisninger til grupper. Læs mere her.

Har I spørgsmål, er I velkomne til at skrive til booking@glyptoteket.dk

Undervisning

På Glyptoteket kan skoleklasser fordybe sig i alt fra oldtidens Ægypten til guldaldermalernes penselstrøg.

Besøg

På denne side kan du finde al den relevante information, du skal bruge inden dit besøg på Glyptoteket.

Museumscaféen Picnic

Picnic serverer moderne mad, kaffen er hjemmeristet, og det hele er skabt med omtanke.