Skoler og grupper

Skoleklasser

Skoleklasser (grundskole, ungdomsuddannelser og VUC) og daginstitutioner er velkomne til at opleve og undersøge Glyptotekets samlinger med et besøg på egen hånd. Husk, at I altid skal booke plads i forvejen, så vi er forberedte på, at I kommer og kan give jer en god oplevelse på museet.

Vi tilbyder også en række undervisningsforløb, der tager udgangspunkt i Glyptotekets samlinger, og som er skræddersyet til klassetrin og fag. Læs mere om undervisningsforløbene her.

Skole -og gymnasieklasser har en enestående mulighed for at få en hel særlig oplevelse i de publikumstomme sale, når der bookes et undervisningsforløb før vores åbningstid (kl. 10).

Bemærk, at der om tirsdagen er gratis adgang på museet for alle, og man kan derfor opleve et større antal besøgende disse dage. Vi opfordrer derfor skoleklasser og daginstitutioner til at besøge os en af ugens andre dage, hvis muligt.

Det er gratis for skoler og daginstitutioner at besøge museet alle dage inden for åbningstiden (tirsdag-søndag).

Grupper

Hvis I er en gruppe på over 30 personer og vil besøge museet på egen hånd, skal I melde jeres ankomst på forhånd, så vi er sikre på, at I får en god oplevelse på museet. Skriv til booking@glyptoteket.dk og book en tid. Vær opmærksom på, at grupper skal ankomme og betale samlet for at få grupperabat på entréen. Se entrépriser her.

Vi tilbyder også private omvisninger til grupper. Læs mere her.

Undervisning

På Glyptoteket kan skoleklasser fordybe sig i alt fra oldtidens Ægypten til guldaldermalernes penselstrøg.

Besøg

På denne side kan du finde al den relevante information, du skal bruge inden dit besøg på Glyptoteket.

Museumscaféen Picnic

Picnic serverer moderne mad, kaffen er hjemmeristet, og det hele er skabt med omtanke.