Skoler og grupper

Skoleklasser

Skoleklasser (grundskole, ungdomsuddannelser og VUC) og daginstitutioner er velkomne til at opleve og undersøge Glyptotekets samlinger med et besøg på egen hånd. Husk, at I altid skal melde jeres ankomsttidspunkt i forvejen, så vi er forberedte på, at I kommer, og kan give jer en god oplevelse på museet.

Det er gratis for skoler og daginstitutioner at besøge museet alle dage inden for åbningstiden (tirsdag-søndag). I skal blot melde jeres ankomsttidspunkt. Er I flere end 30 personer, skal I booke jeres ankomsttidspunkt flere gange (ét timeslot per gruppe à 30 personer).

Vi tilbyder også en række undervisningsforløb, der tager udgangspunkt i Glyptotekets samlinger og som er skræddersyet til klassetrin og fag. Læs mere om undervisningsforløbene her.

Skole- og gymnasieklasser har en enestående mulighed for at få en hel særlig oplevelse i de publikumstomme sale, når der bookes et undervisningsforløb før vores åbningstid (kl. 10).

Bemærk, at der er gratis adgang på museet for alle den sidste onsdag i hver måned samt på udvalgte mærkedage, og man kan derfor opleve et større antal besøgende disse dage. Vi opfordrer derfor skoleklasser og daginstitutioner til at besøge os en anden dag, hvis muligt.

 

Grupper

Hvis I er en større gruppe og vil besøge museet på egen hånd, skal I melde jeres ankomst på forhånd, så vi er sikre på, at I får en god oplevelse på museet. Meld jeres ankomsttidspunkt her.

Er I flere end 30 personer, skal I booke jeres ankomsttidspunkt flere gange (ét timeslot per gruppe à 30 personer).

Vær opmærksom på, at grupper skal ankomme og betale samlet for at få grupperabat på entréen. Se entrépriser her.

Vi tilbyder også private omvisninger til grupper. Læs mere her.

Har I spørgsmål, er I velkomne til at skrive til booking@glyptoteket.dk

Undervisning

På Glyptoteket kan skoleklasser fordybe sig i alt fra oldtidens Ægypten til guldaldermalernes penselstrøg.

Besøg

På denne side kan du finde al den relevante information, du skal bruge inden dit besøg på Glyptoteket.

Museumscaféen Picnic

Picnic serverer moderne mad, kaffen er hjemmeristet, og det hele er skabt med omtanke.