Ofte stillede spørgsmål ved leje af Glyptoteket

Glyptoteket er først og fremmeste et museum, men vi nyder også at kunne åbne dørene til eksklusive arrangementer for firmaer og organisationer.  

Vi har samlet nogle af de oftest stillede spørgsmål, så du kan blive klogere på, hvad Glyptoteket egner sig til, og hvordan vi arbejder for at skabe de optimale rammer for dit arrangement.

Hvad egner Glyptoteket sig godt til som venue? 

Glyptotekets smukke rum egner sig godt til eksklusive middage og receptioner i unikke rammer. Vi anbefaler at lade de smukke sale og kunsten tale for sig selv og anvende et minimum af pynt og AV-udstyr.  

Er der begrænsninger forbundet med Glyptoteket som venue?  

På grund af bygningens og samlingernes særlige og værdifulde karakter er der regler for, hvordan museet kan anvendes.  

Glyptoteket egner sig ikke til vilde fester med dans og høj musik. Vores koordinator står klar til at rådgive om, hvad der kan lade sig gøre ift. underholdning, pynt, A/V-løsninger og forplejning.  

Mad og drikke kan indtages siddende i museets festsal eller stående i Vinterhaven og må ikke komme i berøring med kunstværker, sokler eller museumsbygningen.  

Levende lys og anden form for ild, fyrværkeri, tøris, glitter, dyr, heliumballoner, maling, blæk eller hårspray er ikke tilladt nogen steder.  

Opstillingsplan, pynt og udstyr skal godkendes af Glyptoteket. 

Er det muligt at holde private arrangementer som fx bryllup på Glyptoteket?  

Det er desværre ikke muligt at holde private arrangementer på Glyptoteket.  

Kan man frit vælge leverandører? 

Glyptoteket er en særlig, kringlet og fredet bygning, som kræver sit at navigere i. Derfor er det kun muligt at vælge fra vores liste af godkendte leverandører til catering, AV-produktion og blomster. Det sikrer en smidig proces med leverandører, der kender stedet godt og dermed kan sørge for en god eksekvering til jeres event. 

Hvornår er det muligt at leje Glyptoteket?  

Det er muligt at leje Glyptoteket i tidsrummet 17.30 – 23.00. Bemærk, at opsætningen starter tidligere, men kun for museets personale. 

Glyptoteket er et museum i drift med åbningstiderne 10-17 fra tirsdag til søndag. Torsdag er der åbent indtil 21, og museet kan derfor ikke lejes denne dag. Dagsarrangementer er kun mulige mandag, hvor museet er lukket. 

Er det muligt at forlænge sit arrangement?  

Du kan forlænge arrangementet til senest midnat. 

Kan jeg forhåndsreservere en dato? 

Du kan gratis forhåndsreservere op til to datoer. Efter en personlig gennemgang beder vi om bekræftelse. 

Hvordan bekræfter vi vores reservation? 

Når vi er enige om arrangementet, beder vi dig underskrive en arrangementsaftale og betale et depositum på 50% for at bekræfte reservationen. 

 

Udstillinger

Udstillingerne indeholder både kunstværker og arkæologiske genstande og tilbyder nye vinkler på liv, kultur og civilisation gennem 6.000 år.

Museumscaféen Picnic

Picnic serverer moderne mad, kaffen er hjemmeristet, og det hele er skabt med omtanke.

Kalender

Se alle de spændende aktiviteter og arrangementer, som Glyptoteket byder på i årets løb.