Velkommen tilbage på Glyptoteket.

Hvis kulden bider, og du har brug for at få varmen og drømme dig lidt væk, så sæt kryds ved Glyptoteket denne vinter!

På museet kan du opleve værker af Danmarkshistoriens mest betydningsfulde kvindelige billedhugger i særudstillingen ANNE MARIE CARL-NIELSENgå på opdagelse i de faster samlinger og udforske arkitekturen.

Du kan også tilbringe et øjeblik under palmerne i Vinterhaven eller nyde forfriskninger i museets café Picnic.

Find alle arrangementer i kalenderen og læse mere om museets faste samling og udstillinger her.

 

Køb billet

Gratis entré for børn under 18 år.

Se åbningstider her.

Læs om et trygt museumsbesøg.

Den Hemmelige Have

Vinterferieaktivitet for børn og voksne i uge 7 og 8.

Tag på en eventyrlig rejse med hele familien til Den Hemmelige Have, som hylder fællesskabet og naturen, udforsker det langsommelige og minder os om naturens helende kræfter.

I vinterferien inviterer Glyptoteket jer til en meditativ, sansemættet og musikalsk oplevelse for hele familien, når blomsterkunstner POPPYKALAS, koreograf MYKA og komponist og musiker Di Garbi fører jer ind i en hemmelig have.

Billetter købes via Teaterbilletter og giver adgang til hele Glyptoteket på dagen.

Arrangementer

Third Ear på Glyptoteket
Lørdag den 19. februar kl. 14-15

Få historierne bag historierne, når podcastpioneren Tim Hinman fra Third Ear deler ud af sin erfaring med at skabe lydfortællinger baseret på myter fra antikkens verden. Til arrangementet fortæller Tim Hinman i samtale med Glyptotekets formidlingsansvarlige, Kathrine Andersen, om, hvordan man vækker en 6.000 år gammel verden til live gennem lyd og fortællekunst.

Læs mere om arrangementet her.

 

Salon: Sange fra et ægteskab
3. februar kl. 19 – 20

Vær med til en musikalsk salon, hvor kunstnerparret Anne Marie Carl-Nielsen og Carl Nielsens samliv levendegøres gennem deres fælles brevveksling og Carl Nielsens musik. Skuespiller Lotte Andersen formidler den intense brevveksling, mens Ensemble Storstrøms otte musikere og sopran Nana Bugge Rasmussen omsætter ægteskabet til toner.

Læs mere om arrangementet her.

Omvisninger

Hver søndag kan du komme med på spændende omvisninger. Vi tilbyder omvisninger i særudstillingerne, de faste samlinger og for børn.

Søndag formiddag kan børnefamilier komme på en sanselig og undersøgende familieomvisning. Her skal vi på en opdagelsesrejse i museets rum og sale med rolig musik i ørerne. De gratis børnefamilieomvisninger Tegning og historier og Se med hele kroppen er for børn fra 5 år. Find alle omvisninger og arrangementer for børn i vores kalender.

Omvisningerne er gratis, når entréen til museet er betalt.

Lydvandring: Den uudslukkelige

Fortsæt udstillingsbesøget på vandring i byen!

Som noget særligt byder særudstillingen ANNE MARIE CARL-NIELSEN på en nyudviklet lydvandring.

Med Den uudslukkelige i ørene kan du følge i Anne Marie Carl-Nielsens fodspor gennem fortidens København.

Lydvandringen er indtalt af skuespiller Lotte Andersen efter manuskript af dramatiker Amalie Olesen med lydproduktion af Kontrafej.

Den er gratis og tilgængelig via Glyptotekets app, som kan hentes i App Store eller Google Play.

Arkitektur

Glyptotekets storslåede arkitektur har alle dage været med til at gøre museet til en helt særlig oplevelse. Det fredede bygningsværk er en overdådig collage af arkitektoniske stilarter, stemninger og sanseindtryk, der byder på et væld af gode fortællinger.

Nu kan du med Glyptotekets egen app gå på opdagelse i museets arkitektur og dykke ned i historien bag bygningsværkerne. Hent Glyptotekets app i App Store eller Google Play.

Lyt!

Lyt til verdens bedste historier på Glyptoteket!

Vi sætter for alvor lyd til kunsten med nyetablerede lyttestationer til børn og voksne, der gennem sanselige audiooplevelser formidler museets kunst, historie og arkitektur.

Bliv blandt andet klogere på amazonekrigere, magiske hieroglyffer og hvordan man balsamerer en kat. Hent en lille oversigt i billetsalget og find lyttestationerne i udstillingssalene.

Lydformidlingsprojektet Lyt! er støttet af Bikubenfonden.

Aktuel særudstilling

Oplev Danmarkshistoriens mest betydningsfulde kvindelige billedhugger i særudstillingen ’ANNE MARIE CARL-NIELSEN’.

Årskort

Et helt års adgang til de fantastiske samlinger, de mange særudstillinger, arrangementer og den smukke Vinterhave.

Kalender

Se alle de spændende aktiviteter og arrangementer, som Glyptoteket byder på i årets løb.