Der er et yndigt land! Guldalderen i ord og billeder

/ Dansk

Gratis for skoler i København
Vi har et begrænset antal gratis forløb i forbindelse med Åben skole. Forløbet kan bookes frem til d. 30. juni 2023. Forløbene bliver afsat efter først-til-mølle-princippet. Book online nedenfor og husk at skrive ”
Åben Skole” i kommentarfeltet. (Obs. gælder ikke privatskoler).

Forløbet er henvendt til dansk. Det er målrettet til klasser, som i forvejen arbejder med emnet.

Kom med tilbage til guldalderens Danmark. På forløbet undersøger vi, hvordan 1800-tallets kunstnere skildrede deres fædreland midt i en krisetid. Undervejs skal vi både arbejde med billedanalyse og selv fremstille poetiske tekster med inspiration fra malerierne i museets samling. Vi trækker tråde til vores egen tid og diskuterer, om det danmarksbillede, som fremstilles af malerne og digterne i 1800-tallet passer på det Danmark, vi kender i dag.

Fag- og kompetenceområde:

Dansk: Billedanalyse, Fremstilling og Fortolkning

Målgruppe: Folkeskolen, 6.-10. klassetrin
Varighed: 90 min.
Antal: Max. 30 elever
Pris: 650 kr.

Tilmeld dig Glyptotekets nyhedsbrev for skoler og institutioner, og vær blandt de første til at få besked om gratis forløb på museet, undervisning i nye særudstillinger og meget mere. Tilmeld dig her.

 

Book undervisningsforløb

Nyhedsbrev for skoler og institutioner

Tilmeld dig Glyptotekets nyhedsbrev for skoler og institutioner og modtag nyheder og tilbud om museets undervisningsforløb.

Gratis besøg på egen hånd

Det er gratis for skoler og daginstitutioner at besøge museet. Meld venligst jeres ankomst i forvejen ved at booke en tid nedenfor.

Mere info

Ring på 3341 8111 (Telefontid mandag 9-14) eller send en mail til booking@glyptoteket.dk.