Find din indre Monet

/ Billedkunst, Dansk

Gratis for skoler i København
Vi har et begrænset antal gratis forløb i forbindelse med Åben skole. Forløbet kan bookes frem til d. 30. juni 2023. Forløbene bliver afsat efter først-til-mølle-princippet. Book online nedenfor og husk at skrive ”
Åben Skole” i kommentarfeltet. (Obs. gælder ikke privatskoler).

Forløbet ”Find din indre Monet” kan bruges i dansk og billedkunst. Danskklasser kan øve sig i at fortolke gennem oplevelse, indlevelse og undersøgelse, og billedkunstklasser får mulighed for at tegne og analysere.

Impressionisme kommer af det franske ord impressíon, som betyder indtryk. På forløbet undersøger vi den impressionistiske maleteknik og metode gennem sanselige øvelser ved to af den franske kunstmaler Claude Monets malerier og i Glyptotekets Vinterhave. Eleverne skal både på meditative lydvandringer ind i Monets maleriske universer af farver og lys, og skal også selv opleve den impressionistiske metode gennem egne øjne og hænder, når de skal registrere og tegne de ægte planter i Vinterhaven med rolig musik i ørerne.

Fag- og Kompetenceområde:
Dansk: Fortolkning
Billedkunst: Billedanalyse og Billedkommunikation

Målgruppe:
Folkeskolen, 4.-6. klassetrin
Varighed: 90 min.
Antal: Max. 30 elever
Pris: 650 kr.

Tilmeld dig Glyptotekets nyhedsbrev for skoler og institutioner, og vær blandt de første til at få besked om gratis forløb på museet, undervisning i nye særudstillinger og meget mere. Tilmeld dig her.

 

Book undervisningsforløb

Nyhedsbrev for skoler og institutioner

Tilmeld dig Glyptotekets nyhedsbrev for skoler og institutioner og modtag nyheder og tilbud om museets undervisningsforløb.

Gratis besøg på egen hånd

Det er gratis for skoler og daginstitutioner at besøge museet. Meld venligst jeres ankomst i forvejen ved at booke en tid nedenfor.

Mere info

Ring på 3341 8111 (Telefontid mandag 9-14) eller send en mail til booking@glyptoteket.dk.