Find din indre Monet

/ Billedkunst, Dansk

Gratis for skoler i København. Vi har et begrænset antal gratis forløb, der kan bookes frem til 31. december 2022. Forløbene bliver afsat efter først-til-mølle-princippet. Book online nedenfor og husk at skrive ”Åben Skole” i kommentarfeltet.

Forløbet ”Find din indre Monet” kan bruges i dansk og billedkunst. Danskklasser kan øve sig i at fortolke gennem oplevelse, indlevelse og undersøgelse, og billedkunstklasser får mulighed for at tegne og analysere.

Impressionisme kommer af det franske ord impressíon, som betyder indtryk. På forløbet undersøger vi den impressionistiske maleteknik og metode gennem sanselige øvelser ved to af den franske kunstmaler Claude Monets malerier og i Glyptotekets Vinterhave. Eleverne skal både på meditative lydvandringer ind i Monets maleriske universer af farver og lys, og skal også selv opleve den impressionistiske metode gennem egne øjne og hænder, når de skal registrere og tegne de ægte planter i Vinterhaven med rolig musik i ørerne.

Fag- og Kompetenceområde:
Dansk: Fortolkning
Billedkunst: Billedanalyse og Billedkommunikation

Målgruppe:
Folkeskolen, 4.-6. klassetrin
Varighed: 90 min.
Antal: Max. 30 elever
Pris: 650 kr.

Book undervisningsforløb

Nyhedsbrev for skoler og institutioner

Tilmeld dig Glyptotekets nyhedsbrev for skoler og institutioner og modtag nyheder og tilbud om museets undervisningsforløb.

Gratis besøg på egen hånd

Det er gratis for skoler og daginstitutioner at besøge museet. Meld venligst jeres ankomst i forvejen ved at booke en tid nedenfor.

Mere info

Ring på 3341 8111 (Telefontid mandag, onsdag og fredag fra kl. 8-11) eller send en mail til booking@glyptoteket.dk.