Find din indre Monet

/ Billedkunst

Forløbet Find din indre Monet kan bookes frem til og med fredag d. 20. november 2020. Derefter henviser vi til vores nye forløb Besjæl naturen! som afholdes fra den 14. december 2020 – det kan dog bookes allerede nu.

Glyptotekets impressionistiske malerier er fulde af gode historier, vilde og flimrende penselstrøg samt små fine detaljer. På forløbet stiller vi skarpt på impressionismens kunstneriske brud med tidligere teknikker og malemåder, når vi går helt tæt på billedfladens teksturer, mættede penselstrøg, farver. Samtidigt udfordrer vi den traditionelle måde at opleve og undersøge malerierne på: Gennem en kontemplativ tilgang fordyber vi os i de enkelte værker, og akkompagneret af klassisk musik skaber vi vores helt egne historier om malerierne. Alt sammen med udgangspunkt i impressionismens umiddelbare tilgang til verden – udtrykt gennem farver, bevægelse og lys.

Fag og kompetenceområder
Billedkunst: Billedanalyse, billedkommunikation

Målgruppe
Folkeskolen, 4.- 6. klasse
Fag: Billedkunst
Varighed: 90 min.
Antal: max 30 elever.
Pris: 650 kr.

Book undervisningsforløb

Nyhedsbrev for skoler og institutioner

Tilmeld dig Glyptotekets nyhedsbrev for skoler og institutioner og modtag nyheder og tilbud om museets undervisningsforløb.

Gratis besøg på egen hånd

Det er gratis for skoler og daginstitutioner at besøge museet. Meld venligst jeres ankomst i forvejen ved at booke en tid nedenfor.

Mere info

Ring på 3341 8111 (Telefontid tirsdag-fredag kl. 9-13) eller send en mail til booking@glyptoteket.dk.