Besjæl naturen!

/ Billedkunst, Dansk

I en tid med store naturforandringer omkring os undersøger vi planternes liv med øjne, ører og ord i Glyptotekets Vinterhave og i den franske malerisamling.

Da den franske kunstmaler Théodore Rousseau skulle male egetræerne fra den store, krogede og frodige skov i Fontainebleau, gjorde han brug af en helt særlig teknik: Han talte med træerne! Først da han følte sig forbundet med naturen, kunne han male den frem, som den virkelig var. På forløbet “Besjæl naturen!” skal vi undersøge vores eget forhold til naturen ved først at skrive digte om planterne i Glyptotekets Vinterhave. Bagefter skal vi udforske, analysere og ikke mindst lytte os frem til, hvad egetræerne på Rousseaus maleri fortæller os og vil minde os om.

Fag- og Kompetenceområde:
Dansk: Fremstilling og Fortolkning
Billedkunst: Billedanalyse

Målgruppe:
Folkeskolen, 4.-6. klassetrin
Varighed: 90 min.

Antal: Max. 30 elever

Pris: 650 kr.

Information i forbindelse med Covid-19:

Bemærk venligst, at elever over 15 år og derover skal kunne fremvise et gyldigt coronapas samt identifikation i form af pas, kørekort, sundhedskort eller andet offentligt udstedt ID, så eleven kan dokumentere, at coronapasset tilhører vedkommende.

Book undervisningsforløb

 

Nyhedsbrev for skoler og institutioner

Tilmeld dig Glyptotekets nyhedsbrev for skoler og institutioner og modtag nyheder og tilbud om museets undervisningsforløb.

Gratis besøg på egen hånd

Det er gratis for skoler og daginstitutioner at besøge museet. Meld venligst jeres ankomst i forvejen ved at booke en tid nedenfor.

Mere info

Ring på 3341 8111 (Telefontid mandag og onsdag kl. 8-12) eller send en mail til booking@glyptoteket.dk.