Besjæl naturen!

/ Billedkunst, Dansk

Åben Skole: Gratis for skoler i København. Vi har et begrænset antal gratis forløb, der kan bookes frem til 1. juli 2022. Forløbene bliver afsat efter først-til-mølle-princippet. Book online nedenfor og husk at skrive ”Åben Skole” i kommentarfeltet.

Forløbet er et danskfagligt forløb med fokus på fremstilling og fortolkning, men kan også bruges i billedkunst i forbindelse med billedanalyse.

I en tid med store naturforandringer omkring os undersøger vi planternes liv med øjne, ører og ord i Glyptotekets Vinterhave og i den franske malerisamling. I vinterhaven skal eleverne arbejde med begrebet ”besjæling” ved at skrive korte tekster om planterne. Bagefter skal vi på opdagelse foran to af den franske billedkunstner Théodore Rousseaus malerier, hvor vi skal se, tale om og lytte os frem til, hvad træerne på malerierne mon kan fortælle os og minde os om.

Fag- og Kompetenceområde:

Dansk: Fremstilling og Fortolkning
Billedkunst: Billedanalyse

Målgruppe:

Folkeskolen, 4.-6. klassetrin
Varighed: 90 min.
Antal: Max. 30 elever
Pris: 650 kr.

Book undervisningsforløb

 

Nyhedsbrev for skoler og institutioner

Tilmeld dig Glyptotekets nyhedsbrev for skoler og institutioner og modtag nyheder og tilbud om museets undervisningsforløb.

Gratis besøg på egen hånd

Det er gratis for skoler og daginstitutioner at besøge museet. Meld venligst jeres ankomst i forvejen ved at booke en tid nedenfor.

Mere info

Ring på 3341 8111 (Telefontid onsdag og fredag kl. 8-12) eller send en mail til booking@glyptoteket.dk.