Glyptotekets samlinger rummer over 10.000 kunstværker og arkæologiske genstande og tilbyder stadig nye vinkler på liv, kultur og civilisation gennem 6.000 år. Se mere om alle vores samlinger og udstillinger her.

For at mindske kø ved billetkøb anbefaler vi, at man køber billet online. Køb billet her.

I forbindelse med corona/Covid19, har museet indført særlige retningslinjer, som vi opfordrer vores gæster til at læse.

For børn

Må man lege på Glyptoteket? Ja!

Vi har udviklet vores egne Glypto-lege, som handler om at opleve kunsten og huset på nye måder, få ro på, koncentrere sig og måske få et godt grin.

I kan også tage på safari og udforsk museets mange dyr. Find fisk i junglen, løs gåder, brøl med løverne og mød den bomstærke Herkules på safarituren gennem Glyptotekets sale.

Både børn og voksne kan være med.
Print en eller flere af legene ud hjemmefra, eller find legene og safari-hæftet (gratis) i museets billetsalg.

Sommerkoncerter

I august og september slår Glyptoteket dørene op til en ny sæson af klassiske sommerkoncerter i museets smukke festsal.

Glæd dig til romantiske, dramatiske, medrivende og festlige toner opført af verdensklasse musikere blandt romerske guder og helte.

Torsdag på taget

Kom med til torsdagsbar på Glyptotekets tagterrase, hvor Picnic serverer kolde drinks og lækker mad til sommerlige toner af et skræddersyet ’mixtape’ fra Future Female Sounds

Torsdag på taget afholdes torsdag den 9. juli, torsdag den 23. juli, torsdag den 30. juli, torsdag den 6. august, torsdag den 13. august og torsdag d. 3. september.

Omvisninger

Hele sommeren kan man hver søndag og på udvalgte torsdage komme på omvisning på Glyptoteket.

Vær opmærksom på, at der kun er plads til 10 personer på hver omvisning og billetterne uddeles på dagen i billetsalget og kan ikke forudbestilles.

Picnic i Glyptotekshaven

Glyptotekets café Picnic udvider og åbner den 1. juli – 31. august en lille filial i Glyptotekets baghave. Hele sommeren kan du nyde lækker kaffe, croissanter, frokost, kage og kolde drikkevarer i en af Københavns smukkeste haver.

Hold en pause mellem havens skulpturer og blomster.