Støt Glyptoteket

For bare 200 kr. kan du støtte kunsten i en svær tid og være med til at sikre, at Glyptoteket også på den anden side af corona-krisen kan lave særudstillinger på højeste niveau, holde spændende arrangementer og i det hele taget invitere indenfor i en forunderlig verden af 6.000 års kunst og kultur. I 1888 gav Carl Jacobsen sin kunstsamling og Glyptoteket til os allesammen. Nu har museet og kunsten brug for hjælp. Med et bidrag på 200 kr., 500 kr. eller 1000 kr. kan du gøre en forskel.

Sådan gør du
I vores webbutik kan du vælge det beløb, du vil donere og blot følge købsvejledningen. Du kan komme direkte til webbutikken ved at trykke her.

Det er også muligt at donere via bankoverførsel til:
Reg. nr. 4180
Konto nr. 4182 130 486

Ved indbetaling skal du opgive navn og adresse. Hvis du yderligere opgiver dit CPR-nummer, kan du få skattefradrag for din donation. Glyptoteket sørger for indberetningen til SKAT, og vi garanterer fuld diskretion og sikker opbevaring af alle personlige data.

Inden den 1. oktober 2020
Hvis vi inden 1. oktober kan indsamle minimum 100 donationer af 200 kr. kan Glyptoteket blive godkendt som indsamlingsorganisation og dermed få andel i en særlig momskompensationspulje.

Mange tak for hjælpen!