Støt Glyptoteket

Publiceret 22. august 2022

For 125 år siden åbnede Carl Jacobsen Glyptoteket og forærede sin fornemme kunstsamling til os alle sammen, så også eftertiden kunne få glæde af den.

Nu har museet brug for din støtte. Med et lille beløb kan du gøre en stor forskel, så Glyptoteket fortsat kan skabe spændende udstillinger, udvikle og bevare museets unikke samlinger.

Hvis museet får mindst 100 donationer af minimum 200 kr., kan vi som almennyttig forening komme i betragtning til at modtage momskompensation.

Sidste år bidrog de mange private donationer til at museet kunne udvide samlingen med maleriet En bacchantinde på en søtiger (1839) af den danske guldaldermaler Christen Købke, der i dag kan ses i udstillingen Dansk kunst 1780-1930. Donationerne muliggjorde desuden en større momskompensation, der har bidraget væsentligt til museets økonomi i en særdeles svær tid.
Hjertelig tak til alle, som donerede såvel store som små beløb.

Du kan læse om momskompensation her.

Sådan støtter du
Du kan støtte Glyptoteket med 200 kr., 500 kr. eller 1.000 kr. og få skattefradrag for dit støttebeløb, hvis du angiver dit CPR/CVR-nummer i forbindelse med indbetalingen. Glyptoteket sørger for indberetning til SKAT og garanterer naturligvis fuld diskretion og sikker opbevaring af dine personlige data.

Skriv venligst navn og adresse ved indbetaling – og hvis du ønsker fradrag også CPR/CVR-nummer. Du kan læse mere om reglerne for fradrag her.

I vores webshop kan du vælge det beløb, du vil donere, og blot følge købsvejledningen. Du kan komme direkte til webshoppen ved at trykke her.

eller du kan indbetale på Glyptotekets konto i Danske Bank:
reg.nr. 4180

konto nr. 4182 130 486

eller via MobilePay 218522

Mange tak for hjælpen!

Vi glæder os til at se dig på Glyptoteket.