Forlængelse af årskort til Glyptoteket

Publiceret den 21. april 2020

Det blomstrer på plænerne rundt om Glyptoteket – og det er nærmest det eneste, der er som det plejer i dette forår. Glyptoteket befinder sig – ligesom de fleste andre – i en helt usædvanlig og svær situation, men vi håber naturligvis, at det snart vil være både muligt og forsvarligt at genåbne museet.

Når vi genåbner, står udstillingen Samleren i Skyggen. Helge Jacobsens pinakotek stadig og venter på besøg. Vi arbejder også intenst på, at det igen vil være muligt at besøge vores guldaldersamling, der har været på magasin i noget tid for at skabe plads til udstillingen Vejen til Palmyra.

Forlængelse af årskort
Vi er meget glade for vores mange årskortholdere, og de skal selvfølgelig have mulighed for at se så mange udstillinger som muligt i år. Det skal være muligt at besøge Vinterhaven en ekstra gang og gå en tur rundt i antikken og nyde den. Derfor bliver alle årskort, der var aktive, da museet lukkede 12. marts, forlænget med det antal dage museet har været lukket plus en ekstra måned.

Alt du som årskortholder skal gøre, er at smutte ind forbi museumsbutikken eller billetsalget, når du første gang besøger museet efter genåbningen, så sørger personalet for at forlænge dit årskort.

Vi håber selvfølgelig, at så mange som muligt vil beholde deres årskort, men hvis dette grundet denne lukkeperiode ikke er et ønske, er det selvfølgelig muligt at få årskortet refunderet. Som årskortholder skal du blot skrive en mail til info@glyptoteket.dk med ønsket og dine kontaktinfo, så kontakter vi dig hurtigst muligt og får en refundering på plads.

Nye årskort
Hvis du nu sidder og tænker, at du kender nogen, der godt kunne bruge et årskort, når vi åbner igen, så er det også muligt at købe et helt nyt årskort via vores webbutik. Alle årskort, der er købt under lukningen, vil først blive aktiveret, når museet igen er åbent.

På Glyptoteket er vi meget taknemmelige for al den støtte, vi modtager og husk, at man kan følge os på både Facebook og Instagram, hvor vi løbende deler lidt af det, vi har mulighed for at dele indtil vi igen kan ses på vores fælles Glyptotek.

Vi glæder os til, at vi kan åbne museet igen!