Oplev stor kunst hjemmefra…

Her kan du med et enkelt klik kan du lytte til podcasts, se videoserier og opdage nye sider af kunsten hjemme fra din stue eller på farten.

Bliv klogere på museets samlinger på YouTube, bestil en ny plakat via webshoppen eller fortab dig i smukke pletskud på de sociale medier.

Podcast

Lyt til spændende samtaler om kunsten.

Her kan du finde podcasts fra museets tidligere særudstillinger Tal R. Dyr og mennesker, Samleren i skyggen. Helge Jacobsens Pinakotek, Vejen til Palmyra og Beriget og beruset.

Eller få styr på de græske klassikere med podcasts fra arrangementsrækken af samme navn på Glyptoteket i 2020.

Find serien her eller på din foretrukne podcastplatform.

I samarbejde med Hans Reitzels Forlag.

Video

Oplev museet på nye måder og bliv klogere på kunsten med Glyptotekets YouTube-kanal.

Dyk ned i videoserierne Detaljer fra samlingen eller Inspektørens favorit. Oplev spændende samtaler og tidligere udstillinger på kanalens forskellige spillelister.

Børn

Filmserie: Stefan og statuerne

Glyptoteket er fyldt med smukke gamle statuer. Fint nok, men hvordan laver man en statue? Hvem er de? Og hvorfor er mange af dem gået helt i stykker?

I denne miniserie drøner Stefan rundt på Glyptoteket og prøver at give gode svar på gode simple spørgsmål. Der er grin og skøre indfald, viden og ideer til, hvad I kan snakke om og kigge efter, når I er på Glyptoteket.

Lyt! Lydfortællinger for børn

Glyptoteket skruer op for en verden af lyd, når vi med lydeffekter og musik fortæller de ret så løjerlige græske myter i lydfortællinger for børn.

Tak til

Webshop

Har du set dig træt på de gamle plakater på væggen?

I Glyptotekets online museumsbutik kan du finde smukke kunstplakater, fine figurer, smykker, bøger og meget mere.

Eller lad dig inspirere af et besøg i museumsbutikken på Instagram.

Sociale medier

Følg med på Glyptotekets sociale medier. Her er der stadig liv i denne lukketid. Fortab dig i smukke pletskud fra Vinterhaven eller opdag mere om dine yndlingsværker fra museet.

Følg Glyptoteket på Facebook

Følg Glyptoteket på Instagram

Du kan også få månedlige mails med informationer om kommende udstillinger, events, koncerter, tilbud og meget mere fra museet direkte i din indbakke.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her