Godt at vide før dit besøg

Velkommen tilbage på Glyptoteket.

Køb billet (Fra den 18. maj skal du ikke bestille tid på forhånd til dit besøg)

Se særudstillingen Auguste Rodin – Forskydninger med en af fransk kunsts helt store navne: Auguste Rodin.
Særudstillingen Paul Gauguin – Hvorfor er du vred? er forlænget helt indtil den 1. august og torsdag den 20. maj åbner den helt nye særudstilling Bes. Dæmongud – Ægyptens beskytter. Se alle udstillinger.

Vi har samlet alt, hvad der er værd at vide om, hvordan vi alle passer på hinanden, samtidig med, at vi får gode museumsoplevelser sammen. Læs om coronapas, mundbind og retningslinjer for et trygt museumsbesøg her.

Godt at vide før dit besøg

  • Gæster på 15 år og derover* skal kunne fremvise et gyldigt coronapas samt identifikation i form af pas, kørekort, sundhedskort eller andet offentligt udstedt ID. Læs mere om krav til dokumentation.
  • Alle over 12 år skal bære mundbind eller visir (du må tage det af, når du sidder ned).*

* Undtaget fra kravet om at vise coronapas er personer, der af enten medicinske årsager eller som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse, ikke bør få foretaget en covid-19-test. Undtaget for mundbind er personer, der af enten fysiske, medicinske eller mentale årsager ikke kan bære værnemidler. Læs mere under “Undtagelser fra krav om test for COVID-19 og mundbind:” her

Hvis du ikke har mulighed for at bære mundbind på museet, anbefaler vi, at du bærer et badge til personer, der er fritaget for kravet om at bære mundbind eller visir.

Nu kan du besøge Glyptoteket uden at bestille tid på forhånd

Fra og med tirsdag den 18. maj behøver du ikke længere at bestille tid på forhånd, når du vil besøge Glyptoteket.

  • De gæster som allerede har købt billet med time slot til en specifik dato i maj, kan stadig benytte billetten uden problemer (OBS! 30. maj 2021 ophører muligheden helt for at benytte billetter med time slot).
  • Har du allerede købt billet med time slot og bliver forhindret i at møde op til dit time slot og ikke vil på Glyptoteket samme dag, bedes du skrive til support@billetexpressen.dk senest en time før time slottets starttidspunkt.

Siden genåbningen har vi haft mulighed for at vurdere, hvor mange gæster der i øjeblikket kan forventes at besøge Glyptoteket og vi kan på baggrund af vores erfaringer med tidsbestilling konkludere, at det igen kan blive muligt for vores gæster at besøge museet uden at bestille tid på forhånd.

Glyptoteket råder over mange tusinde kvadratmeter, hvor vores personale står for at fordele gæsterne, så kunsten kan opleves under trygge forhold. Læs mere om et trygt besøg her.

Coronapas

Der bliver fortsat tjekket coronapas inden adgang og der skal bæres mundbind, når du færdes på museet (læs om fritagelser her). Andre tiltag inkluderer ekstra rengøring, håndsprit til museets gæster, ensretninger i salene og trappeopgange.

Fremover skal du enten købe entré til museet online eller i billetsalget ved ankomst til museet.

Alle aktive årskort forlænges med lukkeperioden
I forbindelse med nedlukningen har vi besluttet at forlænge alle årskort, der var aktive ved nedlukningen med det antal dage, som museet ender med at være lukket. Nedlukningsperioden gælder 9. december 2020 til 20. april 2021.

Forlængelsen sker automatisk, men vi er selvfølgelig klar til at hjælpe med spørgsmål på aarskort@glyptoteket.dk og i billetsalget, når museet åbner igen.

Alle kort købt under nedlukningen aktiveres først, når museet åbner igen, og det er selvfølgelig stadig muligt at købe et årskort til det kommende år i vores webbutik.

 

Glyptotekets åbningstider

Tirsdag-søndag 10-17
Torsdag 10-21
Mandag lukket

Aktuel særudstilling

I ’Auguste Rodin – Forskydninger’ kan du opleve Rodins fantasifulde skulptureksperimenter og få indblik i, hvordan Rodin inddrog sin antiksamling i sin arbejdsproces.

Årskort

Et helt års adgang til de fantastiske samlinger, de mange særudstillinger, arrangementer og den smukke Vinterhave.

Kalender

Se alle de spændende aktiviteter og arrangementer, som Glyptoteket byder på i årets løb.