Weekend i vinterhaven - Glyptoteket for børn og deres voksne

Vinterferie for børn: Glyptoteket tegner myter

/ 10. februar 2024
kl. 11 - 15

Er du vild med at tegne og kender du alt til antik mytologi? Eller tegner du som en brækket arm og tror at Mars er en chokoladebar?

Alle er velkomne til at komme og tegne og dykke ned i myternes verden på Glyptoteket. Vores værter tager imod jer i Vinterhaven, hvor I kan sidde og tegne sammen. I kan også finde små opgaver og gå ud på museet på egen hånd. To gange om dagen kan I gå med værterne på en lille udflugt, hvor tegningerne, skulpturerne og myterne smelter sammen til en samlet oplevelse. Tegneøvelserne er nemme at gå til, så voksne med tegnetraumer også kan være med.

Weekend i vinterhaven - Glyptoteket for børn og deres voksne

Hvornår?
I vinterferien (uge 7 og 8) fra lørdag den 10. februar til søndag den 25. februar. Hver dag kl. 11-15. Inkl. mandag 12. og 19. februar.

Gå med på en lille udflugt på museet med vores værter kl. 11.30 eller kl. 14.

Praktisk:
Vinterferieaktiviteten er gratis, når entréen til museet er betalt.

Børn og unge under 18: gratis.

Billetter til udflugten kan ikke forudbestilles, men afhentes i billetsalget på dagen. Der udleveres ikke billetter til grupper på mere end fem. Større grupper henvises til at booke en privat omvisning.

Hvis I bliver sultne, byder museets café på lækre frokostanretninger, desserter, kaffe og andre drikkevarer til både børn og voksne. Her kan I nyde en lækker lemonade, en cookie eller en børneboks i caféen under palmerne. Find menukortet her.

Værd at vide om dit besøg

Udstillinger

Udstillingerne indeholder både kunstværker og arkæologiske genstande og tilbyder nye vinkler på liv, kultur og civilisation gennem 6.000 år.

Årskort

Et helt års adgang til de fantastiske samlinger, de mange særudstillinger, arrangementer og den smukke Vinterhave.

Museumscaféen Picnic

Picnic serverer moderne mad, kaffen er hjemmeristet, og det hele er skabt med omtanke.