tegning og historier

Tegning og historier

/ 25. juni 2023
kl. 11 - 12

På denne omvisning skal vi tegne og lytte til historier. Vi laver tegneøvelser, som alle kan deltage i, børn som voksne, uanset forkundskaber. Vi tager papir, blyanter og klapstole med og sætter os i Glyptotekets flotte sale. Der er ikke tale om et decideret tegnekursus, vi bruger tegningen til at skabe fordybelse og have det sjovt sammen. Undervejs fortæller jeres omviser om skulpturerne og de spændende historier og myter, der knytter sig til dem.

tegning og historier

Målgruppe: børn og deres voksne i alderen 5-95 år. Børn under fem er velkomne alt efter, hvad deres voksne vurderer. Voksne over 95 er også velkomne alt efter, hvad deres børn vurderer.

Glyptoteket har alt udstyr til at tegne med. Hvis I vil fortsætte med at tegne efter omvisningen, skal I selv medbringe papir og blyant.

Omvisningen er gratis, når entréen til museet er betalt. Billetterne kan ikke forudbestilles, men afhentes i billetsalget på dagen.

Der udleveres ikke billetter til grupper på mere end fem. Større grupper henvises til at booke en privat omvisning.

Udstillinger

Udstillingerne indeholder både kunstværker og arkæologiske genstande og tilbyder nye vinkler på liv, kultur og civilisation gennem 6.000 år.

Årskort

Et helt års adgang til de fantastiske samlinger, de mange særudstillinger, arrangementer og den smukke Vinterhave.

Museumscaféen Picnic

Picnic serverer moderne mad, kaffen er hjemmeristet, og det hele er skabt med omtanke.