Romantikken til alle tider

/ 08. august 2021
kl. 12 - 13

Glæd dig til at opleve en af Skandinaviens mest markante og elskede pianister, Katrine Gislinge, når hun spiller romantiske værker af Schubert, Bent Sørensen of Rachmaninov.

Schubert, der var en tidlig ung romantiker, komponerede Impromptus op. 90 i 1827. Det er henrivende stykker, brillante, men også nostalgiske og lyriske, ikke mindst op. 90 no 3.

Bent Sørensen er en af vor tids helt store komponister og nyromantikere. Katrine Gislinge spiller Sørensens “Mondnacht” (Månenat)

Selvom den russiske komponist Rachmaninoff levede samtidig med Stravinsky og Schönberg, hører han til den senromantiske æra. Hans sonate i b-mol op. 36 er fabulerende, storslået, romantisk og drømmende.

Musiker
Katrine Gislinge – klaver

Fotokredit: Peter Christian Christensen

Pris
Billetten inkluderer entré til museet hele dagen. Benyt chancen til at opleve Glyptoteket inden eller efter koncerten. Du kan også nyde en frokost i Picnic. Husk at bestille bord her.

Voksne: 170 kr.
Under 27/studerende: 130 kr.
Årskortholder: 130 kr.
Under 18 år: 100 kr.

Billetter købes via Billetto her.

Billet giver adgang til hele Glyptoteket på dagen.
Billetter refunderes ikke, men må gerne gives videre.

Køb dit årskort her, og få fri entré til Glyptotekets udstillinger, rabat på arrangementer og andre fordele.

Retningslinjer ifm. Covid-19

  • Gæster på 15 år og derover* skal kunne fremvise et gyldigt coronapas. I nogle tilfælde skal du vise identifikation i form af pas, kørekort, sundhedskort eller andet offentligt udstedt ID. Læs mere om coronapas og undtagelser.
  • Glyptoteket overholder regeringens til enhver tid gældende retningslinjer for sikkerhedsafstand og forsamlingsloft til siddende kulturarrangementer.

Du kan læse mere om Glyptotekets håndtering af covid-19 her.

Udstillinger

Udstillingerne indeholder både kunstværker og arkæologiske genstande og tilbyder nye vinkler på liv, kultur og civilisation gennem 6.000 år.

Årskort

Et helt års adgang til de fantastiske samlinger, de mange særudstillinger, arrangementer og den smukke Vinterhave.

Museumscaféen Picnic

Picnic serverer moderne mad, kaffen er hjemmeristet, og det hele er skabt med omtanke.