Svanesang

/ 29. august 2021
kl. 12 - 13

Den Danske Strygekvartet har med deres enorme spilleglæde og friske tilgang til det klassiske repertoire taget verden med storm. Kvartetten har modtaget et væld af priser og anerkendelser, og de har gæstet en lang række internationale festivaler overalt i Europa og USA. Desuden har de høstet fantastiske anmeldelser for deres CD-indspilninger og været nomineret til en Grammy i kategorien “Bedste Kammermusik”.

Til dagens koncert spiller kvartetten Schuberts legendariske strygekvartet i G-dur omkranset af en chaconne af barokkomponisten Henry Purcell og et arrangement over Schuberts sang ’Dobbelgänger’, der er den centrale sang i værket ’Schwanengesang’.

Den Danske Strygekvartet
Frederik Øland – violin
Rune Tonsgaard Sørensen – violin
Asbjørn Nørgaard – viola
Frederik Schøyen – cello

Pris
Billetten inkluderer entré til museet hele dagen. Benyt chancen til at opleve Glyptoteket inden eller efter koncerten. Du kan også nyde en frokost i Picnic. Husk at bestille bord her.

Voksne: 170 kr.
Under 27/studerende: 130 kr.
Årskortholder: 130 kr.
Under 18 år: 100 kr.

Billetter købes via Billetto her.

Billet giver adgang til hele Glyptoteket på dagen.
Billetter refunderes ikke, men må gerne gives videre.

Køb dit årskort her, og få fri entré til Glyptotekets udstillinger, rabat på arrangementer og andre fordele.

Retningslinjer ifm. Covid-19

  • Gæster på 15 år og derover* skal kunne fremvise et gyldigt coronapas. I nogle tilfælde skal du vise identifikation i form af pas, kørekort, sundhedskort eller andet offentligt udstedt ID. Læs mere om coronapas og undtagelser.
  • Glyptoteket overholder regeringens til enhver tid gældende retningslinjer for sikkerhedsafstand og forsamlingsloft til siddende kulturarrangementer.

Du kan læse mere om Glyptotekets håndtering af covid-19 her.

Udstillinger

Udstillingerne indeholder både kunstværker og arkæologiske genstande og tilbyder nye vinkler på liv, kultur og civilisation gennem 6.000 år.

Årskort

Et helt års adgang til de fantastiske samlinger, de mange særudstillinger, arrangementer og den smukke Vinterhave.

Museumscaféen Picnic

Picnic serverer moderne mad, kaffen er hjemmeristet, og det hele er skabt med omtanke.