Røst og Mino Ung tager ordet på Glyptoteket

/ 05. oktober 2021
kl. 18 - 21.30

Det bliver både politisk og personligt, når en flok engagerede minoritetsetniske unge tager ordet i Glyptotekets imponerende Festsal – en ramme, der trækker tråde helt tilbage til retorikkens fødsel.

Ordet er frit. Lyt med og bliv klogere.

Arrangementet er kulminationen på et intensivt talerskoleforløb skabt af Røst, hvor 20 medlemmer fra foreningen Mino Ung er blevet klædt på til at tage ordet og bruge deres stemme. Nu er de klar til at indtage scenen og holde en tale om det, som optager dem lige nu.

Aftenens værter er Moussa Mchangama og Emma Holten.
I pauserne er der mulighed for at købe snacks og dejlige drikkevarer i baren til venlige priser.

Om arrangørerne:
RØST arbejder for at give unge mod til at deltage i den offentlige samtale og tro på, at deres stemme er vigtig. Røst er et samarbejde mellem Vallekilde Højskole og Ungdomsbureauet, der med afsæt i den klassiske tale styrker unges retoriske evner, så de får modet til at tage ordet.

MINO DANMARK er en interesseorganisation, der arbejder for at styrke minoritetsetniske danskeres muligheder, stemmer og samfundsdeltagelse. Det gør de ved at skabe nye fællesskaber, bidrage til den demokratiske samtale og ved at søge indflydelse og engagement, der styrker etniske minoriteters position i samfundet.
MINO UNG er et ung til ung-fællesskab, der sammen styrker minoritetsetniske danskeres muligheder, stemmer og samfundsdeltagelse

PRAKTISK
Det er gratis at deltage i arrangementet, men det er nødvendigt at bestille billet på forhånd.

Du bestiller din gratis billet via Billetto her.

Vi henstiller til, at du kun bestiller billet, hvis du er sikker på at kunne deltage. Pladserne er begrænsede, og vi vil gerne fylde hver en stol. Bliver du forhindret i at deltage, bedes du melde afbud på asor@glyptoteket.dk

Udstillinger

Udstillingerne indeholder både kunstværker og arkæologiske genstande og tilbyder nye vinkler på liv, kultur og civilisation gennem 6.000 år.

Årskort

Et helt års adgang til de fantastiske samlinger, de mange særudstillinger, arrangementer og den smukke Vinterhave.

Museumscaféen Picnic

Picnic serverer moderne mad, kaffen er hjemmeristet, og det hele er skabt med omtanke.