Rodin – Forskydninger

/ 15. august 2021
kl. 12 - 13

Undersøg Rodins metode på denne særlige omvisning i udstillingen “Auguste Rodin – forskydninger”. Vi går i tæt dialog med nogle af Rodins mest ikoniske værker igennem enkle og sanselige skulpturøvelser og lydvandringer. Øvelserne er relaterede til Rodins arbejdsproces og skal gøre os klogere på, hvordan Rodin igennem antikken formede, fragmenterede og forvandlede genstande og materialer. Øvelserne kræver ikke andet end et nysgerrigt blik.

Billetterne kan ikke forudbestilles, men afhentes i billetsalget på dagen. Der udleveres maks. to billetter pr. person. Omvisningen er gratis, når entréen til museet er betalt.

Retningslinjer ifm. Covid-19

  • Gæster på 15 år og derover* skal kunne fremvise et gyldigt coronapas. I nogle tilfælde skal du vise identifikation i form af pas, kørekort, sundhedskort eller andet offentligt udstedt ID. Læs mere om coronapas og undtagelser.
  • Glyptoteket overholder regeringens til enhver tid gældende retningslinjer for sikkerhedsafstand og forsamlingsloft til siddende kulturarrangementer.

Du kan læse mere om Glyptotekets håndtering af covid-19 her.

Køb billet her.

Udstillinger

Udstillingerne indeholder både kunstværker og arkæologiske genstande og tilbyder nye vinkler på liv, kultur og civilisation gennem 6.000 år.

Årskort

Et helt års adgang til de fantastiske samlinger, de mange særudstillinger, arrangementer og den smukke Vinterhave.

Museumscaféen Picnic

Picnic serverer moderne mad, kaffen er hjemmeristet, og det hele er skabt med omtanke.