Oplevelser og ulykker – statuernes ufortalte historier

Oplevelser og ulykker – statuernes ufortalte historier

/ 26. oktober 2023
kl. 19 - 20

Glyptotekets statuer er ikke blot direkte spor fra fortiden. De har også levet lange og begivenhedsrige liv frem til i dag; livshistorier, der ofte står i skyggen af historiske detaljer om deres funktion og kulturerne, der skabte dem.

Oplevelser og ulykker – statuernes ufortalte historier

Kom med på en omvisning i Glyptotekets samling af statuer og andre genstande fra Mellemøstens antikke kulturer. Inspireret af samtidskunstneren Abbas Akhavans udstilling curtain call kaster vi nyt lys over Glyptotekets antiksamling og undersøger, hvordan historiske begivenheder op til i dag påvirker genstandenes liv.

Vi opfordrer til, at man har set Abbas Akhavan – curtain call før omvisningen. Udstillingen kan opleves på Copenhagen Contemporary og Glyptoteket.

Omvisningen er gratis, når entréen til museet er betalt. Omvisningsbilletter kan ikke forudbestilles, men afhentes i billetsalget på dagen. Der udleveres ikke billetter til grupper på mere end fem. Større grupper henvises til at booke en privat omvisning.

Udstillinger

Udstillingerne indeholder både kunstværker og arkæologiske genstande og tilbyder nye vinkler på liv, kultur og civilisation gennem 6.000 år.

Årskort

Et helt års adgang til de fantastiske samlinger, de mange særudstillinger, arrangementer og den smukke Vinterhave.

Museumscaféen Picnic

Picnic serverer moderne mad, kaffen er hjemmeristet, og det hele er skabt med omtanke.