Profiler og penselstrøg. Dansk kunst fra 1780-1930

/ 21. marts 2021
kl. 12 - 13

Glyptoteket huser en enestående samling af dansk kunst fra perioden 1780 til 1930, som er præget af stærke profiler og følsom malerkunst. Tag med på opdagelse i periodens udtryk og udvikling, som strækker sig fra guldalderens glansperiode til den tidlige modernismes nybrud.

I omvisningen undersøger vi stilhistorien og tidens samfundsmæssige strømninger ved at nærstudere detaljer og penselstrøg i en betagende motivkreds af sjællandske landskaber, symboltunge portrætter og velkomponerede udsigter.

På grund af Corona/COVID19 tilbyder vi i øjeblikket kun omvisninger for grupper op til 9 personer.

Billetterne kan ikke forudbestilles, men afhentes i billetsalget på dagen. Der udleveres maks. to billetter pr. person. Omvisningen er gratis, når entréen til museet er betalt.

For at kunne sikre god afstand, bliver deltagerne udstyret med hovedtelefoner. Hovedtelefonerne afsprittes før og efter hver omvisning.

Vær opmærksom på, at du skal bruge mundbind, når du besøger Glyptoteket. Du må gerne tage mundbindet af, når du sidder ned. Det gælder også, når du sidder ned i café Picnic.

PICNIC
Spis lækker frokost hos Picnic med udsigt til Vinterhaven, når omvisningen er slut.

Book bord her.

Udstillinger

Udstillingerne indeholder både kunstværker og arkæologiske genstande og tilbyder nye vinkler på liv, kultur og civilisation gennem 6.000 år.

Årskort

Et helt års adgang til de fantastiske samlinger, de mange særudstillinger, arrangementer og den smukke Vinterhave.

Museumscaféen Picnic

Picnic serverer moderne mad, kaffen er hjemmeristet, og det hele er skabt med omtanke.