Morgen på Glyptoteket

Morgen på Glyptoteket – eksklusivt for årskortholdere

/ 10. september 2024
kl. 8.30 - 11

Har du nogensinde drømt om at have Glyptotekets vinterhave for dig selv? Kom med, når vi inviterer årskortholdere til en rolig morgen i museets oase før almindelig åbningstid.  

Til første Morgen på Glyptoteket kan du møde museets gartner Inge Lindhardt, som pusler om planterne i Vinterhaven og sørger for, at Vinterhaven altid står grøn og frodig. Måske du kan få et par gode fifs til dine planter.

Så pak en god bog, en ven, en podcast eller måske en avis – du kan bruge denne morgen på museet lige som du vil. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en rolig morgen på museet. 

Morgen på Glyptoteket

Om Morgen på Glyptoteket
På udvalgte morgener inviterer vi Glyptotekets årskortholdere ind til en rolig morgenstund, før museet åbner. Det er muligt at købe kaffe og morgenmad i cafeen og møde nogle af museet medarbejdere til en snak om, hvordan det er at drive museum.  

Der vil være adgang til Vinterhaven, museumscaféen Picnic samt enkelte andre udstillingsområder. Hele museet åbner kl. 10.

Kommende Morgen på Glyptoteket 
Sæt allerede nu kryds i kalenderen.

14. januar 2025 kan du møde Glyptotekets konservator Rebecca Hast og opleve hende arbejde, mens hun vil fortælle om hverdagen som konservator på Glyptoteket.
24. juni 2025 kan du møde vores dygtig formidler, som hele morgenen vil være i Vinterhaven og fortælle om museet og dets udstillinger – program følger.

Billetter
Arrangementet er et eksklusivt tilbud til årskortholdere. Det er gratis og kræver ikke billet, men årskort skal fremvises ved indgang. 

Køb dit årskort her for at deltage i dette arrangement. 

Få derudover adgang til særarrangementer for årskortholdere, rabat på arrangementer, rabat i museumsbutikken og i caféen samt fri adgang til Glyptoteket året rundt.  

Tilgængelighed
For info om tilgængelighed med kørestol, ledsagerordning osv. læs mere her.  

Udstillinger

Udstillingerne indeholder både kunstværker og arkæologiske genstande og tilbyder nye vinkler på liv, kultur og civilisation gennem 6.000 år.

Årskort

Et helt års adgang til de fantastiske samlinger, de mange særudstillinger, arrangementer og den smukke Vinterhave.

Museumscaféen Picnic

Picnic serverer moderne mad, kaffen er hjemmeristet, og det hele er skabt med omtanke.