Morgen på Glyptoteket: Antikken i farver

/ 18. november 2020
kl. 9 - 10

Nyd morgensol og ro i Vinterhaven, når vi – inden almindelig åbningstid – inviterer en lille skare til ’Morgen på Glyptoteket’.

Morgenen begynder med en særlig omvisning i museet med en af vores engagerede omvisere. Efterfølgende byder Picnic på morgenkaffe og croissant med udsigt til palmerne.

Du er velkommen til at blive og selv udforske museet efterfølgende.

Onsdag d. 18. november: Antikken i farver
Antikken var hvid – marmorhvid! Den antagelse har i århundreder været bærende i fortællingen om den vestlige kulturs oprindelse.  Men antikkens skulptur og arkitektur var langt fra hvid.  Denne omvisning giver et grundigt indblik i den verden af farver, som ikke desto mindre gemmer sig bag forestillingen om det hvide marmor. Gennem et nøje planlagt samarbejde mellem billedhugger og maler er skulpturen kommet til live på en måde, som vil overraske og imponere de fleste. Kom helt tæt på en farverig verden af skulptur og arkitektur fra mikroskopiske farvespor til fantastiske rekonstruktioner.

Mødested: Museets forplads, Dantes Plads 7, 1556 København V

Mødetidspunkt: Kl. 9.
Vær præcis, da arrangementet foregår uden for museets normale åbningstid. Det er derfor ikke muligt at blive lukket ind, hvis man kommer for sent.

For at kunne sikre god afstand, bliver deltagerne udstyret med hovedtelefoner. Hovedtelefonerne afsprittes før og efter hver omvisning.

Pris
Billetten inkluderer entrébillet til museet, kaffe og croissant

  • Voksne: 170 DKK
  • Årskort: 55 DKK
  • Under 27/studerende med gyldigt studiekort: 85 DKK
  • Under 18: 55 DKK

Billetter købes via Billetto.
Billetter giver adgang til Glyptoteket på dagen.
Billetter refunderes ikke, men må gerne gives videre.

Køb dit årskort her, og få fri entré til Glyptotekets udstillinger og udvalgte arrangementer.

Som gæst på Glyptoteket er din sikkerhed helt afgørende for os. Vi følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vejledninger og har indført en række tiltag, der gør et besøg på Glyptoteket til en tryg og forsvarlig oplevelse. Læs mere her.

Udstillinger

Udstillingerne indeholder både kunstværker og arkæologiske genstande og tilbyder nye vinkler på liv, kultur og civilisation gennem 6.000 år.

Årskort

Et helt års adgang til de fantastiske samlinger, de mange særudstillinger, arrangementer og den smukke Vinterhave.

Museumscaféen Picnic

Picnic serverer moderne mad, kaffen er hjemmeristet, og det hele er skabt med omtanke.