Mød eksperten - Gertrud

Mød eksperten: Glyptoteket – en farverig fornøjelse. UDSOLGT

/ 05. oktober 2023
kl. 17 - 18

Glyptotekets årskortholdere inviteres til et eksklusivt arrangement med museumsdirektør Gertrud Hvidberg-Hansen.

Mød eksperten - Gertrud

Hør mere om Glyptotekets arkitektur og den første museumsbygning fra 1897, som i 2022 rundede 125 år. Det er en markant historicistisk bygning med mange sprælske og spændende detaljer og historiske lag. Omvisningen fokuserer på de overdådige arkitektoniske rammer, der omslutter de rige kunstsamlinger af fransk og dansk kunst fra slutningen af 1800-tallet.

På denne tur vil museumsdirektøren give dig en indføring i farvernes historie og den nye farvesætning i Vilhelm Dahlerups arkitektur, der er gennemført på baggrund af en farvearkæologisk undersøgelse. Farvesætningen genskaber helheden og samspillet mellem de rigt dekorerede mosaikgulve og lofter og den historiske samling af skulpturer og kunstværker.

Om arrangementsrækken
På udvalgte torsdage inviterer vi Glyptotekets årskortholdere med på en særlig omvisning med en af museets mange eksperter. Glæd dig til at mærke passionen og blive draget af eksperternes dybe viden.

På aftenen kan du også nyde et godt glas og lækker aftensmad i museumscaféen, Picnic. Husk at bestille bord her.

Billetter
Arrangementet er et eksklusivt tilbud til årskortholdere.
Pris: 30 kr.

Billetter købes via Billetto her.
Bemærk, at der er begrænsede antal pladser til omvisningen.

Årskort
Køb dit årskort her for at deltage i dette arrangement.

Få derudover adgang til andre særarrangementer for årskortholdere, rabat på øvrige arrangementer, rabat i museumsbutikken og i caféen samt fri adgang til Glyptoteket året rundt.

Udstillinger

Udstillingerne indeholder både kunstværker og arkæologiske genstande og tilbyder nye vinkler på liv, kultur og civilisation gennem 6.000 år.

Årskort

Et helt års adgang til de fantastiske samlinger, de mange særudstillinger, arrangementer og den smukke Vinterhave.

Museumscaféen Picnic

Picnic serverer moderne mad, kaffen er hjemmeristet, og det hele er skabt med omtanke.