Mød eksperten – kunsten migrerer

/ 01. september 2022
kl. 17 - 18

Glyptotekets årskortholdere inviteres til et eksklusivt arrangement med museets Forsknings- og samlingschef Rune Frederiksen, som er klassisk arkæolog.

Vi er vandt til betragte kunst fra før vores egen tid som noget statisk, der hænger på museum. Tager vi de historiske briller på, ser situationen helt anderledes ud. Glyptoteket er fyldt med kunst fra andre dele af verden, som er kommet til huset for mere end 100 år siden. Mange af de værker har været på en rejse, der begyndte for flere tusinde år siden. Denne aften ser vi på nogle eksempler på statuer og andre værker, som har haft en nærmest utrolig historie, før de kom til Glyptoteket.

Om arrangementsrækken
På udvalgte torsdage inviterer vi Glyptotekets årskortholdere med på en særlig omvisning med en af museets mange eksperter. Glæd dig til at mærke passionen og blive draget af eksperternes dybe viden.

På aftenen kan du også nyde et godt glas og lækker aftensmad i museumscaféen, Picnic. Husk at bestille bord her.

Billetter
Arrangementet er et eksklusivt tilbud til årskortholdere.
Pris: 30 kr.

Billetter til arrangementet købes via Billetto her.

Bemærk, at der er begrænsede antal pladser til omvisningen.

Årskort
Køb dit årskort her for at deltage i dette arrangement.

Få derudover adgang til andre særarrangementer for årskortholdere, rabat på øvrige arrangementer, rabat i museumsbutikken og i caféen samt fri adgang til Glyptoteket året rundt.

Udstillinger

Udstillingerne indeholder både kunstværker og arkæologiske genstande og tilbyder nye vinkler på liv, kultur og civilisation gennem 6.000 år.

Årskort

Et helt års adgang til de fantastiske samlinger, de mange særudstillinger, arrangementer og den smukke Vinterhave.

Museumscaféen Picnic

Picnic serverer moderne mad, kaffen er hjemmeristet, og det hele er skabt med omtanke.