Julen før julen

/ 06. december 2020
kl. 12 - 13

Måske troede du, at ”Det skete i de dage”, og at fortællingen om julen begyndte med det lille Jesusbarn i Betlehem? Sådan er det ikke helt. For flere tusinde år siden fejrede man nemlig også en slags jul i det gamle Rom, Ægypten og Persien. Hør, hvordan Roms første kejser, Augustus, fejrede jul, og om, hvordan guderne i det gamle Ægypten havde fødselsdage, og hvordan man holdt nytår med store festivaler. Kom og hør julefortællinger fra rigtig gamle dage på Glyptoteket.

På grund af Corona/COVID19 tilbyder vi i øjeblikket kun omvisninger for grupper op til 9 personer.

Vær opmærksom på, at du skal bruge mundbind, når du besøger Glyptoteket. Du må gerne tage mundbindet af, når du sidder ned. Det gælder også, når du sidder ned i café Picnic.

Billetterne kan ikke forudbestilles, men afhentes i billetsalget på dagen. Der udleveres maks. to billetter pr. person. Omvisningen er gratis, når entréen til museet er betalt.

For at kunne sikre god afstand, bliver deltagerne udstyret med hovedtelefoner. Hovedtelefonerne afsprittes før og efter hver omvisning.

Udstillinger

Udstillingerne indeholder både kunstværker og arkæologiske genstande og tilbyder nye vinkler på liv, kultur og civilisation gennem 6.000 år.

Årskort

Et helt års adgang til de fantastiske samlinger, de mange særudstillinger, arrangementer og den smukke Vinterhave.

Museumscaféen Picnic

Picnic serverer moderne mad, kaffen er hjemmeristet, og det hele er skabt med omtanke.