Bryggerens byggeri – på opdagelse i Glyptotekets facade

/ 20. september 2020
kl. 12 - 13

Glyptotekets unikke arkitektur er noget af det, der gør et besøg til en særlig oplevelse. Og ligesom Vinterhaven, Festsalen og de udsmykkede sale er spækket med detaljer, er museets facade også rig på stilhistoriske referencer og fascinerende fortællinger. I denne omvisning går vi på opdagelse i Glyptotekets ydre arkitektur, fra frontfacaden og den gyldne kuppel, som er Glyptotekets ikoniske visitkort, til den mindre kendte bagfacade, hvis udsmykning og symboler trækker tråde både til antikken og til Carl Jacobsens egen historie. Turen slutter i museumshaven med et kik på bronzestatuerne, heriblandt Auguste Rodins hovedværk Grubleren.

På grund af Corona/COVID19 tilbyder vi i øjeblikket kun omvisninger for grupper op til 10 personer.

Billetterne kan ikke forudbestilles, men afhentes i billetsalget på dagen. Der udleveres maks. to billetter pr. person. Omvisningen er gratis, når entréen til museet er betalt.

For at kunne sikre god afstand, bliver deltagerne udstyret med hovedtelefoner. Hovedtelefonerne afsprittes før og efter hver omvisning.

Udstillinger

Udstillingerne indeholder både kunstværker og arkæologiske genstande og tilbyder nye vinkler på liv, kultur og civilisation gennem 6.000 år.

Årskort

Et helt års adgang til de fantastiske samlinger, de mange særudstillinger, arrangementer og den smukke Vinterhave.

Museumscaféen Picnic

Picnic serverer moderne mad, kaffen er hjemmeristet, og det hele er skabt med omtanke.