Skulptur fra antikken til Tal R

/ 04. oktober 2020
kl. 12 - 13

Som oplæg til særudstillingen ”Tal R. Dyr og mennesker”, inviteres du med på en skulpturhistorisk gennemgang på tværs af Glyptotekets samlinger. Den skulpturhistoriske rejse går gennem 4000 års historie med nedslag i den ægyptiske samlings stilisme, antikkens klassiske formsprog, 1800-tallets franske salonkunst og den tidlige modernisme, som ses i Glyptotekets vartegn, Vandmoderen. Turen giver en kunsthistorisk indføring i husets samlinger og fungerer samtidig som et springbræt til at gå på opdagelse på egen hånd i Tal Rs betagende univers af dyr og mennesker.

Læs mere om særudstillingen “Tal R. Dyr og mennesker” her.

På grund af Corona/COVID19 tilbyder vi i øjeblikket kun omvisninger for grupper op til 10 personer.

Billetterne kan ikke forudbestilles, men afhentes i billetsalget på dagen. Der udleveres maks. to billetter pr. person. Omvisningen er gratis, når entréen til museet er betalt.

For at kunne sikre god afstand, bliver deltagerne udstyret med hovedtelefoner. Hovedtelefonerne afsprittes før og efter hver omvisning.

Udstillinger

Udstillingerne indeholder både kunstværker og arkæologiske genstande og tilbyder nye vinkler på liv, kultur og civilisation gennem 6.000 år.

Årskort

Et helt års adgang til de fantastiske samlinger, de mange særudstillinger, arrangementer og den smukke Vinterhave.

Museumscaféen Picnic

Picnic serverer moderne mad, kaffen er hjemmeristet, og det hele er skabt med omtanke.