Forskning om formiddagen. Original eller kopi?

/ 27. januar 2021
kl. 10.15 - 10.45

Kom med bag kulisserne, når Glyptotekets inspektører fortæller om deres forskningsprojekter, der kaster lys over museets samlinger. Foredraget foregår i Festsalen, og bagefter serveres en kop kaffe og en croissant i museets café, Picnic.

27. januar: Original eller kopi?
Hvorvidt et oliemaleri er originalt eller blot en kopi er af allerhøjeste vigtighed. Originale værker af prominente kunstnere er enestående besiddelser solgt til uhyrlige summer. Helt anderledes forholder det sig med skulptur, hvor selve originalen laves i et forgængeligt materiale – ler eller gips – hvorom værket støbes. Det færdige værk er således en mekanisk genskabelse af den nu tabte original. Hvad kalder vi denne skulptur? En original eller en kopi?

Pris
Billetten inkluderer entrébillet til museet, kaffe og croissant. Hvis I er flere, som ønsker at sidde ved samme kaffebord, bedes i købe billetter samlet og i samme navn.

  • Voksne: 170 DKK
  • Årskort: 55 DKK
  • Under 27/studerende med gyldigt studiekort: 140 DKK
  • Under 18: 55 DKK

Billetter købes via Billetto her.
Billet giver adgang til hele Glyptoteket på dagen.
Billetter refunderes ikke, men må gerne gives videre.

Køb dit årskort her, og få fri entré til Glyptotekets udstillinger og udvalgte arrangementer.

Som gæst på Glyptoteket er din sikkerhed helt afgørende for os. Vi følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vejledninger og har indført en række tiltag, der gør et besøg på Glyptoteket til en tryg og forsvarlig oplevelse. Læs mere om det her.

Udstillinger

Udstillingerne indeholder både kunstværker og arkæologiske genstande og tilbyder nye vinkler på liv, kultur og civilisation gennem 6.000 år.

Årskort

Et helt års adgang til de fantastiske samlinger, de mange særudstillinger, arrangementer og den smukke Vinterhave.

Museumscaféen Picnic

Picnic serverer moderne mad, kaffen er hjemmeristet, og det hele er skabt med omtanke.