Mød eksperten: Glyptoteket – en farverig fornøjelse

/ 03. november 2022
kl. 17 - 18

Glyptotekets årskortholdere inviteres til et eksklusivt arrangement med Museumsdirektør Gertrud Hvidberg-Hansen.

Hør mere om Glyptotekets første museumsbygning fra 1897, som i år runder de 125 år. Det er en markant historicistisk bygning med mange sprælske og spændende detaljer og historiske lag. Omvisningen fokuserer på de overdådige arkitektoniske rammer, der omslutter de rige kunstsamlinger af fransk og dansk kunst fra slutningen af 1800-tallet.

På denne tur vil museumsdirektøren give dig en indføring i farvernes historie og den nye farvesætning, der netop er afdækket igennem en farvearkæologisk undersøgelse. Farvesætningen genskaber helheden og samspillet mellem de rigt dekorerede mosaikgulve og lofter og den historiske samling af skulpturer og kunstværker.

Mød eksperten: Glyptoteket – en farverig fornøjelse

Om arrangementsrækken
På udvalgte torsdage inviterer vi Glyptotekets årskortholdere med på en særlig omvisning med en af museets mange eksperter. Glæd dig til at mærke passionen og blive draget af eksperternes dybe viden.

På aftenen kan du også nyde et godt glas og lækker aftensmad i museumscaféen, Picnic. Husk at bestille bord her.

Mødested: Informationen.

Billetter
Arrangementet er et eksklusivt tilbud til årskortholdere.
Pris: 30 kr.

Der skal på forhånd købes billet til arrangementet via Billetto her.
Bemærk, at der er begrænsede antal pladser til omvisningen.

Årskort
Køb dit årskort her for at deltage i dette arrangement.

Få derudover adgang til andre særarrangementer for årskortholdere, rabat på øvrige arrangementer, rabat i museumsbutikken og i caféen samt fri adgang til Glyptoteket året rundt.

Udstillinger

Udstillingerne indeholder både kunstværker og arkæologiske genstande og tilbyder nye vinkler på liv, kultur og civilisation gennem 6.000 år.

Årskort

Et helt års adgang til de fantastiske samlinger, de mange særudstillinger, arrangementer og den smukke Vinterhave.

Museumscaféen Picnic

Picnic serverer moderne mad, kaffen er hjemmeristet, og det hele er skabt med omtanke.