Særligt for årskortholdere: Mød eksperten – Bag facaden

/ 10. juni 2023
kl. 24 - 1

Glyptotekets årskortholdere inviteres til et eksklusivt arrangement om den nyåbnede særudstilling ”Bag facaden – Opdag Glyptotekets arkitektur”.

Her fortæller udstillingens kurator, Jannie Rosenberg Bendsen om arbejdet med udstillingen, som kaster lys over nogle af de indtil nu ufortalte historier, der gemmer sig i Glyptotekets smukke bygninger. Kom med bag facaden hos ikke bare Glyptoteket, men også kuratoren og bliv klogere på processen omkring at skabe en udstilling.

Vi anbefaler, at du oplever udstillingen, inden du hører oplægget.

Læs mere om udstillingen.

Om arrangementsrækken
På udvalgte torsdage inviterer vi Glyptotekets årskortholdere med på en særlig omvisning med en af museets mange eksperter. Glæd dig til at mærke passionen og blive draget af eksperternes dybe viden.

Efter oplægget kan du besøge museumscaféen, Picnic. Ved køb af en kage, kan du få en gratis kop filterkaffe eller te, hvis du viser din arrangementsbillet. Husk at bestille bord.

Billetter
Arrangementet er et eksklusivt tilbud til årskortholdere.
Pris: 30 kr.

Køb billetter til arrangementet.

Køb et årskort for at deltage i arrangementet.
Med et årskort får du adgang til særarrangementer for årskortholdere, rabat på øvrige arrangementer, rabat i museumsbutikken og i caféen samt fri adgang til Glyptoteket året rundt.

Om Jannie Rosenberg Bendsen
Jannie Rosenberg Bendsen er arkitekturhistoriker og ph.d. og har skrevet flere bøger om dansk arkitektur. Hun er kurator på særudstillingen Bag facaden – Opdag Glyptotekets arkitektur og står også bag den tilhørende bogudgivelse Glyptotekets arkitektur, som udgives i forbindelse med udstillingen. Rosenberg Bendsen har over 15 års erfaring med at formidle, forske og undervise, og hun har en omfattende viden og bred faglig indsigt i arkitektur og arkitekturhistorie med et særligt fokus på dansk arkitektur fra det 20. århundrede.

Tak
En stor tak til Augustinus Fonden, Knud Højgaards Fond samt Aage og Johanne Louis-Hansens Fond for at støtte udstillingen samt Ny Carlsbergfondet og Dreyers Fond for at støtte bogudgivelsen.

Udstillinger

Udstillingerne indeholder både kunstværker og arkæologiske genstande og tilbyder nye vinkler på liv, kultur og civilisation gennem 6.000 år.

Årskort

Et helt års adgang til de fantastiske samlinger, de mange særudstillinger, arrangementer og den smukke Vinterhave.

Museumscaféen Picnic

Picnic serverer moderne mad, kaffen er hjemmeristet, og det hele er skabt med omtanke.