Efter naturen på Glyptoteket

Efter naturen. AFLYST

/ 28. april 2024
kl. 14 - 15

Bemærk: Denne omvisning er desværre aflyst.

På omvisningen vil publikum blive guidet gennem udstillingen på en sanselig måde, som åbner Klougarts poetiske univers op.

Omvisning - Efter naturen

Kom med på en omvisning i Glyptotekets særudstilling Efter naturen – Forfatter Josefine Klougart genlæser Glyptotekets malerier. I udstillingen dykker forfatter Josefine Klougart ned i menneskets forhold til naturen med tekster, som går i dialog med Glyptotekets landskabsmalerier. Udstillingen falder i syv rum – syv ”kapitler” – hvor værker og tekster er tæt forbundne. På omvisningen vil publikum blive guidet gennem udstillingen på en sanselig måde, som åbner Klougarts poetiske univers op.

Omvisningen er gratis, når entréen til museet er betalt. Omvisningsbilletter kan ikke forudbestilles, men afhentes i billetsalget på dagen. Der udleveres ikke billetter til grupper på mere end fem. Større grupper henvises til at booke en privat omvisning.

Udstillinger

Udstillingerne indeholder både kunstværker og arkæologiske genstande og tilbyder nye vinkler på liv, kultur og civilisation gennem 6.000 år.

Årskort

Et helt års adgang til de fantastiske samlinger, de mange særudstillinger, arrangementer og den smukke Vinterhave.

Museumscaféen Picnic

Picnic serverer moderne mad, kaffen er hjemmeristet, og det hele er skabt med omtanke.