Anne Marie Carl-Nielsen

/ 27. februar 2022
kl. 14 - 15

Kom med på en omvisning i Glyptotekets særudstilling om billedhugger Anne Marie Carl-Nielsen (1863-1945). På omvisningen kan du stifte bekendtskab med den kompromisløse kunstner, som både var eftertragtet og anerkendt i sin samtid, men siden er blevet skrevet ud af historien. På omvisningen kan du høre om Anne Marie Carl-Nielsens dedikerede arbejdsproces og selv prøve kræfter med modelleringens kunst. Hør også om, hvordan hun som eftertragtet modellør tog til Athen og gjorde særlige opdagelser om antikkens græske kunst.

Efter omvisningen kan du få hjælp til at downloade Glyptotekets app, hvor du kan finde en digital lydvandring, som tager dig med rundt i Anne Marie Carl-Nielsens København.

Læs mere om lydvandringen her.

Billetterne kan ikke forudbestilles, men afhentes i billetsalget på dagen. Der udleveres maks. to billetter pr. person. Omvisningen er gratis, når entréen til museet er betalt.

Læs mere om et trygt museumsbesøg her.

Udstillinger

Udstillingerne indeholder både kunstværker og arkæologiske genstande og tilbyder nye vinkler på liv, kultur og civilisation gennem 6.000 år.

Årskort

Et helt års adgang til de fantastiske samlinger, de mange særudstillinger, arrangementer og den smukke Vinterhave.

Museumscaféen Picnic

Picnic serverer moderne mad, kaffen er hjemmeristet, og det hele er skabt med omtanke.