Ægyptens guddommelige lys. AFLYST

/ 07. februar 2021
kl. 12 - 13

I anledning af lysfestivalen i København inviterer Glyptoteket til en særlig omvisning om lyset og solens betydning i det gamle Ægypten. Omvisningen begynder under palmernes skygge i Glyptotekets vinterhave, hvor tankerne ledes hen på Middelhavslandenes særlige lys og lunere klima, inden vi begiver os ind i Glyptotekets ægyptiske samling. Få historien om den balstyriske løvegudinde Sekhmets relation til solguden Ra, og hør om solgudens betydning og indflydelse på de gamle ægypteres daglige liv.

På grund af Corona/COVID19 tilbyder vi i øjeblikket kun omvisninger for grupper op til 9 personer.

Billetterne kan ikke forudbestilles, men afhentes i billetsalget på dagen. Der udleveres maks. to billetter pr. person. Omvisningen er gratis, når entréen til museet er betalt.

For at kunne sikre god afstand, bliver deltagerne udstyret med hovedtelefoner. Hovedtelefonerne afsprittes før og efter hver omvisning.

Vær opmærksom på, at du skal bruge mundbind, når du besøger Glyptoteket. Du må gerne tage mundbindet af, når du sidder ned. Det gælder også, når du sidder ned i café Picnic.

PICNIC
Spis lækker frokost hos Picnic med udsigt til Vinterhaven, når omvisningen er slut.

Book bord her.

Udstillinger

Udstillingerne indeholder både kunstværker og arkæologiske genstande og tilbyder nye vinkler på liv, kultur og civilisation gennem 6.000 år.

Årskort

Et helt års adgang til de fantastiske samlinger, de mange særudstillinger, arrangementer og den smukke Vinterhave.

Museumscaféen Picnic

Picnic serverer moderne mad, kaffen er hjemmeristet, og det hele er skabt med omtanke.