Mød eksperten – Dansk kunst 1780-1930. UDSOLGT

/ 13. april 2023
kl. 17 - 18

Glyptotekets årskortholdere inviteres til en eksklusiv særomvisning i museets samling af dansk kunst med museumsinspektør Anna Manly.

Den danske samling af maleri og skulptur blev påbegyndt af Glyptotekets stifter Carl Jacobsen, og samlingen bygger grundlæggende på en samlers personlige smag og er udtryk for den tid, den er blevet til i (1780-1930). Omvisningen fokuserer på udvalgte skulpturer og malerier i den danske samling og giver indblik i væsentlige temaer og motiver i kunstens historie såsom kunstnernes fascination af antikken, natur- og landskabsopfattelse, portrættet, modelstudiet og den franske kunsts indflydelse på danske kunstnere.

Museumsinspektør Anna Manly fortæller historien om samlingen og værkerne og viser rundt i et udvalg af de udstillede malerier.

Mød eksperten – Anna Manly

Om arrangementsrækken
På udvalgte torsdage inviterer vi Glyptotekets årskortholdere med på en særlig omvisning med en af museets mange eksperter. Glæd dig til at mærke passionen og blive draget af eksperternes dybe viden.

På aftenen kan du også nyde et godt glas og lækker aftensmad i museumscaféen, Picnic. Husk at bestille bord her.

BILLETTER:
Arrangementet er et eksklusivt tilbud til årskortholdere.
Pris: 30 kr.

Der skal på forhånd købes billet til arrangementet via Billetto.
Bemærk, at der er et begrænset antal pladser til omvisningen.
Billetter refunderes ikke, men må gerne gives videre.

ÅRSKORT:
Køb dit årskort her for at deltage i dette arrangement.

Få derudover adgang til andre særarrangementer for årskortholdere, rabat på øvrige arrangementer, rabat i museumsbutikken og i caféen samt fri adgang til Glyptoteket året rundt.

Udstillinger

Udstillingerne indeholder både kunstværker og arkæologiske genstande og tilbyder nye vinkler på liv, kultur og civilisation gennem 6.000 år.

Årskort

Et helt års adgang til de fantastiske samlinger, de mange særudstillinger, arrangementer og den smukke Vinterhave.

Museumscaféen Picnic

Picnic serverer moderne mad, kaffen er hjemmeristet, og det hele er skabt med omtanke.